Blå cykelhjelm

Du står overfor at skulle købe en ny cykelhjelm, og så melder det klassiske spørgsmål sig: Hvilken farve skal hjelmen være? Der er jo et væld af farver og farvekombinationer at vælge imellem fra et stort udvalg af forskellige producenter og hjelmtyper. Hvis du har en svaghed for blåt, så er det ikke en svær sag at finde blå cykelhjelme i alle nuancer, du kan forestille dig.

På udkig efter en klassisk sportsfarve? Vælg en blå cykelhjelm

Lige fra cykelhjelmens første færd for mange år tilbage har de blå nuancer været gennemgående især i de sportslige hjelme, som vi kender fra de store cykelløb i hele verden. Men hvis du ikke ønsker det sportslige look på hovedet med de store ventilationsriller, så er der heldigvis masser af andre – og mere moderne – modeller at vælge imellem.

Du kan for eksempel købe en blå cykelhjelm i urban-serien – eller byhjelmen - der er inspireret af skaterhjelmene, dækker lidt mere af hovedet, og de anses generelt som den mest moderne cykelhjelm. Hvilken blå skal det så være? Skal det være den prangende kongeblå, der næsten lyser op som en politisirene, eller måske den lyseblå cykelhjelm eventuelt med diskrete hvide striber ned ad siderne? Valget er dit.