Cykelsadler med gel

Cykelsadler med gel

Her finder du nettets bedste samling af cykelsadler med gel. Gør din cykeltur ekstra behagelig med en lækker blød cykelsadel. Find også smarte sadelovertræk med gel. 

Find din nye cykelsadel med gel hos eCykelhjelm.dk, så du kan smække rumpen i sædet og få en god cykeloplevelse!

Skal du ud og købe en ny cykel vælger du selvfølgelig den cykel der passer til dine krav og en cykel du føler sig godt tilpas på. Dog er glæden ved den nye cykel knap så stor hvis ikke du sidder godt i sadlen.

Det er ikke spor sjovt at sidde på en ny cykel og så få problemer med en øm bagdel fordi sadlen ikke passer til éns behov. 

Det er faktisk ikke kun bagdelen der kan give problemer hvis du sidder i den forkerte sadel, det kan også give problemer i både lænd og ryg.

Gode cykelsadler med gel

Hos eCykelhjelm.dk har naturligvis et stort udvalg i cykelsadler med gel til både børn, kvinder og mænd hvad enten man foretrækker sportscykler, citycykler, mormorcykler eller børnecykler. 

Vi har blandt andet cykelsadler med gel fra Bike Attitude der står for den gode kvalitet.

En cykelsadel med gel polstring har en fantastisk god siddekomfort. Gel polstringen giver en blød sadel og da disse sadler er med fordybninger eller hul i midten får man den helt rigtige siddestilling hvor halebenet bliver godt beskyttet. 

Med gel polstring undgår du de hårde stød mod ryg, lænd og haleben som andre sadler godt kan give. 

Derfor anbefaler man også cykelsadler med gel polstring hvis man for eksempel har problemer med haleben eller lænd.

Gel polstringen og sadlens udformning med fordybning/hul i midten giver den bedste beskyttelse til halebenet derved får man en rigtig god oplevelse på cykelturen.

Sadelovertræk med gel

Har du en ganske almindelig cykelsadel behøver du ikke gå ud og købe en ny sadel hvis du foretrækker en gel polstring. Du kan nemlig også hos os få et sadelovertræk med gel polstring til din cykel. Et sadelovertræk med gel giver også en virkelig god beskyttelse til halebenet og en komfortabel siddestilling.

Hvorfor vælge en cykelsadel med gel?

Har du problemer med lænd eller haleben når du sidder eller måske endda har haft brækket halebenet er det selvfølgelig vigtigt at passe godt på sig selv. Det betyder dog ikke at du behøver opgive glæden ved en god cykeltur. 

Du kan sagtens få en god cykeltur når bare du sidder godt og stabilt i en cykelsadel med gel. 

Cykelsadler med gel findes i mange forskellige udformninger men fælles for dem alle er at de har en super god og beskyttende siddekomfort for udsatte legemsdele.