Yakkay cykelhjelme

Yakkay er kendte for deres modeller af cykelhjelme der ligner bl.a. en kasket eller en bøllehat. Yakkays specielle hjelme kom på markedet som et frisk pust i forhold til de traditionelle cykelhjelme, som typisk har haft et mere sporty udtryk, og ikke været egnet til at bære sammen med almindeligt hverdagstøj, som de fleste mennesker trods alt gør.

Cykler bliver naturligvis også brugt til sport, og her er de gamle cykelhjelme ganske velegnede, men til den almindelige cyklist i byerne er det pænere med en af disse moderne hjelme, som falder mere i et med ens tøj. Den bølge af nye typer cykelhjelme som Yakkay har skabt har bl.a. også skabt grobund for stor succes hos Nutcase, som laver cykelhjelme der minder lidt om Yakkays. Nutcase har dog mere fokus på de bowlingkugle-lignende hjelme, som kun fylder en lille del af Yakkays udvalg.

Yakkay cykelhjelmen – hovedbeklædning for smarte mennesker

Hvis du er blevet træt af at cykle rundt med en utjekket cykelhjelm på hovedet, så er Yakkay cykelhjelmen svaret på alle dine bønner. En cykelhjelm skal selvfølgelig først og fremmest beskytte dit hoved og kranie, hvis du skulle komme ud for et styrt. Men det gør vel ikke noget, at hjelmen udstråler lidt stil og overskud på cykelstierne til og fra arbejde? Med en Yakkay cykelhjelm har du en enestående mulighed for at skille dig ud fra mængden med en kvalitetshjelm, der yder maksimal beskyttelse, og som samtidig viser lige præcis den personlighed, du ønsker at være den ene eller anden dag.

Yakkay har nemlig et helt unikt koncept i forhold til den stilfulde og sikkerhedsopmærksomme cyklist. Hvis du vil have et nyt look, behøver du ikke at udskifte cykelhjelmen, du skal nemlig bare udskifte hjelmens beklædning. Cykelhjelmen er simpelthen dækket under et smart cover. Yakkay tilbyder nemlig et stort udvalg i covers – eller beklædninger – til hjelmen. Det kan være en kasket, du trækker over hjelmen, eller det kan være en denim bøllehat, en smart filthat eller måske en hat i lækkert olieskin.

Yakkay – et dansk designprodukt i verdensklasse

Alle internationale sikkerhedsstandarder er naturligvis testet og godkendt. Med en Yakkay cykelhjelm er du klædt på til at møde omverdenen med det udtryk, du og ingen andre ønsker. Yakkay er cykelhjelmen, der forener sikkerhed med klædelighed.

Det er ikke nogen tilfældighed, at Yakkay blev skabt i Danmark. Dansker er blandt verdens mest cyklende folkefærd samtidig med, at vi er kendte for dansk design inden for et imponerende antal forskellige produkter. Det er disse to elementer, der sammen danner grundlag for virksomheden Yakkay. Cykelhjelmene er udviklet på baggrund af designernes indblik i de ønsker og krav, moderne mennesker har over alt i verden. Den viden er brugt på at skabe smukt designede løsninger, der samtidig dækker behovet for at færdes sikkert i trafikken.

Vælger du en hjelm og cover fra Yakkay er du med næsten garanti sikret opmærksomhed og beundrende blikke fra dine medcyklister, venner og kolleger, der som de fleste bruger traditionelle og gammeldags hjelme uden personligt præg.  

Yakkay har også introduceret en regnfrakke, der er velegnet til cykling, og som modstår det våde, danske klima og kolde vintre. Designet er enkelt og klassisk – ligesom på de mange måder klassiske covers, du køber til hjelmen.  

Yakkay cykelhjelm – et mix mellem tradition og fornyelse

Med en Yakkay cykelhjelm vælger du selv, hvem du vil være. Det kan være, du vælger det elegante look, det klassiske eller det frække og vovede. Det ene dag er du en rytterstatue og de næste dage varierer du mellem at ligne en jockey på travbanen eller en isbjørn. Det afgørende er, at du selv bestemmer! Bare byt ud lige så ofte, det passer dig, og hvis verden, hvordan en smart og stilfuld cyklist ser ud i dag!