Lilla cykelhjelm

Meget få mennesker kan sige sig fri for, at farven betyder noget, når vi køber ind til klædeskabet, carporten eller nærmeste hvad som helst, som vi viser os i overfor andre mennesker. Sådan er det naturligvis også med valget af cykelhjelm, der på samme måde bliver en del af en selv, når vi tager den på til cykelturen. 

Den lilla cykelhjelm – den moderigtige hjelm

Med valget af en lilla cykelhjelm klæder du sig i en meget moderne farve, der udstråler feminitet, frisind og stilbevidsthed. En lilla cykelhjelm er dermed også sagt mest en farve, som piger og kvinder vil vælge, men det er dog ikke forbudt for mænd, der er selvsikre og tilsvarende stilbevidste, at vælge netop den farve – det er blot mere usædvanligt – og måske endda et modigt valg. Kvinder er generelt mere modige, når det gælder farver, der ikke lige er hvid, grå eller sort.

Du kan selvfølgelig både vælge en lilla hjelm i fuldfarve eller med lilla som grundfarve med et mønster eller illustrationer på – det er op til dig og din personlighed. Lilla er også en farve, der signalerer frihed og et socialt udadvendt væsen, der gemmer sig under den lilla cykelhjelm.