Closca Fuga foldbar cykelhjelm

Closca Design har skabt foldbar cykelhjelme der med sit lækre design og innovative look, giver dig en hjelm der forener sikkerhed med funktionalitet. Fold hjelmen sammen efter brug og gem den væk i tasken. Closca Fuga er fremtidens cykelhjelm. Moderne design og lækre materialer. Funktionel cykelhjelm med sikkerhedsgodkendelserne i orden.

Vi kender det alle. Vi er kørt ind til byen for at handle ind. Vi stiger af cykel, det regner og vi har ingen steder at gøre af vores cykelhjelm. Lader man hjelmen ligge i cykelkurven bliver den enten drivvåd eller stjålet. Det er kort og godt alt for besværligt med den cykelhjelm.

Closca har løsningen 

Det spanske firma Closca Design har fundet løsningen på lige netop det problem. De har skabt en innovativ, foldbar hjelm, som du kan have med i tasken efter brug. 

Det er lykkedes Clorsa Design at skabe en stilren design hjelm med mere end en funktion. En flot cykelhjelm der uden tvivl pynter på hovedet. 

Det bedste ved det hele er at hjelmen stort set intet fylder når du har den i tasken. For når hjelmens tre dele/ringe bliver klappet sammen, er hjelmen kun omkring 6-7 cm høj. Hvilket svarer til tykkelsen på en god Harry Potter bog. 

Closca Fuga - en “fold mig bare” hjelm

Closca Fuga cykelhjelmen er kort og godt en funktionel cykelhjelm der er fremstillet i stilrent design med lækre detaljer. Skaberne af hjelmen har tænkt på den urbane cyklist og Closca Fuga egner sig derfor perfekt til dig der hver dag bevæger dig afsted på cykel i byen.

En cykelhjelm du kan regne med

Du skal ikke være bange for manglende sikkerhedsgodkendelser, Closca Fuga cykelhjelmen har nemlig alle de sikkerhedsgodkendelser der kræves af en sikker cykelhjelm. Derudover har Clorsa Fuga vundet flere design, samt sikkerheds-priser, hvilket gør den til en cykelhjelm man virkelig kan stole på. 

Sikkerhedsgodkendelser: Certified ES 1078 / CPSC.
Priser: Best Bike Product 2015 (Se flere priser her: Closca design priser)

Tanken om at have en hjelm der både kan foldes sammen, foldes op igen og dernæst beskytte dit hoved er helt vildt! Der er virkelig tænkt i detaljer, funktion og design. 

Sikkerhedsgodkendelser bør komme i første i række når du skal vælge din nye cykelhjelm. Det er meget smart med en hjelm der kan foldes, men hvad hjælper det hvis den ikke yder en optimal beskyttelse ved slag/fald.

Det er slet ikke noget man skal bekymre sig om hvis man ejer en Clorsa Fuga cykelhjelm. Closca Design har nemlig et team af dygtige forskere der har gennemtænkt hver en detalje, så hjelmen, på alle måder, lever op til de krav der er til hjelme. 

Sådan er den foldbare cykelhjelm bygget op

Closca Fuga’s inderste del er forstærket med glasfiber, EPS og PC for at opnå den bedste mulige beskyttelse i minimal tykkelse. 

En let hjelm med god ventilation, der sker via de luftkanaler der er bygget ind i selve cykelhjelmens design. Selv kalder Closca Design ventilations-systemet for usynligt, da luftkanalerne ikke ses tydeligt som på andre cykelhjelme

Med hjelmen får du en skygge der er fremstillet i lækkert design der giver hjelmen et moderne look. Selv i nakken er en lille skygge detalje, der "løber" videre op langs hjelmens kant, hvilket gør at bag- og front skyggen “smelter” sammen.

Closca Fuga’s bespændingssystem fortjener et helt afsnit for sig selv. Med et smart elastik bånd, udvider spændet sig når du tager hjelmen på, og trækker sig sammen igen når hjelmen sidder på dit hovedet. På den måde bliver hjelmen siddende hvor den skal og du behøver ikke efterjustere din hjelm hver gang du tager den på. 

Hos eCykelhjelm.dk kan du bestille Closca Fuga i tre forskellige størrelser: Small: 54-56 cm, Medium: 57-59 cm, samt Large: 60-62 cm. 

Closca Fuga er en hjelm der taler til dit hjerte

Med det brede udvalg af Closca Fuga cykelhjelme er det helt sikkert muligt for dig at finde en hjelm der matcher lige netop din stil.

Det behøver langt fra at være kedeligt at bruge cykelhjelm. Så hvis du er typen der går meget op i dit tøj og ønsker en hjelm der ligeledes er klædelig, er Closca Fuga det rette valg.

Closca Fuga er cykelhjelmens svar på Gucci! Den lækre fornemmelse man får når man tager hjelmen på, gør at man føler sig godt tilpas, og føler at man ser tjekket ud, hvilket for mange er utrolig vigtigt.

Det at vælge en cykelhjelm er ikke længere kun et spørgsmål om sikkerhed. Det er ligeledes blevet et ekstratilbehør der skal få os til at se godt ud! Punktum. 

Closca Fuga er en hjelm der sætter gang i selvtilliden.

Ekstra tilbehør til Closca Fuga

Som det ser ud lige nu har du mulighed for at købe ekstra tilbehør til din Closca Fuga cykelhjelm. Der er i øjeblikket fremstillet to Closca Fuga hjelmhuer, der giver dig mulighed for at holde ørene varme på de frostkolde dage.

Det er desværre ikke meget tilbehør der er på markedet endnu, man kan derfor kun gisne om hvad der i fremtiden ellers måtte komme af ekstra tilbehør til de lækre Closca Fuga cykelhjelme.