Bagagebærer

Reservedele – bagagebærer

Cykler du meget, og har brug for ekstra opbevarings plads, kan det være en idé at få monteret for eller bag bagagebærer. Det gør cykelturen langt mere nydelig at kunne transportere ejendele let og sikkert frem; det hjælper vi dig med hos eCykelhjelm.

I denne kategori findes cykel bagagebærer til montering foran og bagved. eCykelhjelm tilbyder et hav af sortiment fra mærkerne Atran Velo Newrack, Avenue, Bike Attitude og Topeak.

Atran Velo Newrack tilbyder komponenter inden for cykelreservedele siden 1937. De specialiserer sig særligt indenfor cykelbæger, hvor de lægger vægt på ergonomi, funktionsdygtighed, design and holdbarhed.

Avenue er dansk design og leverer kvalitets varer til gode priser.

Taiwanesiske Bike Attitude har flere års erfaring i at levere kvalitetsprodukter internationalt. Deres sortiment står til attraktive priser.

Prisvindende Topeak har siden 1994 produceret kvalitets varer, hvor innovation er nøgleordet for deres produkter.

Vi er særlige opmærksomme på forbrugerens oplevelse, derfor formår vi at levere formidable varer til de bedste priser på markedet, og med hurtig levering. Ydermere for at gøre køberens oplevelse endnu bedre, yder vi en konkurrencedygtig service, så køberen trygt kan handle hos os!

eCykelhjelm er en dansk e-mærket webshop med tusindvis af glade kunder. Så tøv ikke, slå til i dag!