Cykelcomputere

Cykelcomputere

Cykelcomputere er blevet utrolig populære og er derfor et absolut ‘must have’.
Det er en sjov og motiverende måde at holde øje med hvor langt man cykler.

Vi har nøje udvalgt flere forskellige cykelcomputere der henvender sig til både den erfarne landevejscyklist, samt til hverdags-cyklisten. Nedenfor finder du b.la. cykelcomputere med kabel, trådløs cykelcomputere, cykelcomputere med bluetooth, cykelcomputere med pulsmåler og meget andet.

Gode cykelcomputere til billige priser

Har du også prøvet at komme hjem fra en god lang cykeltur uden helt at vide hvor lang din tur har været, hvor stærkt du har kørt og hvor højt din puls kom op? - det er super ærgerligt ikke sandt?

Løsningen er helt sikkert at du anskaffer dig en cykelcomputer. I dag har mange cykelcomputere bluetooth adgang så du hele tiden kan have forbindelse til din smartphone.

Du kan selvfølgelig også bare bruge en app til mobilen såsom f.eks. Endomondo. Men med disse slags apps er du afhængig af at skulle have forbindelse til internettet hele tiden, hvilket kan være frustrerende hvis så du taber forbindelsen under køreturen.

Med en cykelcomputer undgår du at dine informationerne går tabt, da informationerne bliver på din cykelcomputer indtil du slukker for den.

Valg af cykelcomputer

Før du vælger at købe en cykelcomputer skal du finde ud af hvilke krav du har til din kommende computer. Markedet for cykelcomputere er enormt så det er vigtigt at du kender dine ønsker på forhånd, så du finder den helt rigtige cykelcomputer der dække dine behov.

For nogle er det nok med en helt enkel cykelcomputer der blot fortæller hvor langt der bliver cyklet og hvad pulsen har været på.

Andre har helt andre krav og ønsker en mere avanceret cykelcomputer, hvor man via Bluetooth forbinder cykelcomputeren til ens Smartphone, så alt data bliver oplagret på telefonen.

Er du en high-tec typen, så vil du helt sikker elske den slags cykelcomputere hvor du kan modtage telefonopkald, samt emails.

Er du typen der fastlægger en rute hjemmefra og vil du være 100% sikker på at holder dig til ruten når du først sidder på cyklen, så skal du selvfølgelig vælge en cykelcomputer med indbygget GPS.

Er du til trådløse cykelcomputere eller cykelcomputere med kabel, så kan du roligt kaste et blik i vores sortiment, da vi kan byde på et bredt udvalg af begge dele.

Det er altid en smagssag om man ønsker sig en trådløs cykelcomputer eller en cykelcomputer med kabel. Der er dog ikke den store forskel på hverken effektivitet eller holdbarhed på en trådløs eller kabelforbundet cykelcomputer. 

Effektive cykelcomputere fra kendte mærker

Et mærke der er særlig eftertragtet er Sigma. Sigma laver gode cykelcomputere i vanvittig god kvalitet og til fornuftige priser.

Sigma har blandt andet lavet Sigma BC 9.16 ATS trådløs cykelcomputer, der er en politiken testvinder. Det er en fantastisk trådløs cykelcomputer der, med intet mindre end 9 indbyggede funktioner, kan hjælpe dig med at holde fokus fra start til slut. Super god cykelcomputer der passer perfekt til den erfarne - såvel som den mindre erfarne cykelrytter.

Hvorfor køre med cykelcomputer?

Rigtig mange vælger at køre med en cykelcomputer da det øger motivationen til at cykle oftere.

Det er godt for helbredet og giver desuden en stor glæde og tilfredsstillelse for hver gang cykelturen glider lettere.

Selv om cykling ikke lige er en sportsgren du dyrker, vil du opdage at der går sport i at cykle med en cykelcomputer og at cykelturen pludselig bliver meget mere underholdende.