Lappegrej til cykler

Lappegrej til cykler

Hos eCykelhjelm.dk har vi udvalgt det bedste lappegrej så du, hurtigt og effektivt, kan få lappet din cykel på ingen tid. I udvalget nedenfor vil du kunne finde lim, lapper, slangerens og dækjern.

Hvilket lappegrej skal du vælge til din cykel?

Der findes en masse forskelligt lappegrej på markedet og det kan være utrolig svært at finde ud af hvad du skal vælge. Det kan også være noget af en udfordring at finde ud af hvor meget du skal bruge af de forskellige ting når cyklen skal lappes.

Hvis du er utryg og ikke helt har styr på hvad du skal bruge til at lappe din cykel, så gå altid efter et lappegrejs sæt. Med et lappegrejs sæt er du sikker på at du får alt det du skal bruge, så du selv, nemt og hurtigt kan lappe dine cykelslanger.

Du kan f.eks finde et smart lappegrejs sæt fra Bike Attitude i vores sortiment, hvor du både får lapper, sandpapir, lim, samt dækjern med. Sættet fylder stort set ingenting og du kan derfor sagtens have sættet med på farten. 

Tag lappegrejet med på cykelturen

Nu vi er ved emnet så findes der mange steder hvor du kan opbevare dit lappegrej under cykelturen. Er du tit ude og køre på din cykel, så kan det være en ekstra god idé at have lappegrejet med.

Med en sadeltaske kan du sagtens få plads til dit lappegrej og du vil hele tiden have grejet lige ved hånden.

Billigt lappegrej til cyklen

Vi har gjort os ekstra umage med at finde godt lappegrej til lave priser. Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten af produkterne, på trods af at du vil kunne finde fantastisk lappegrej til lave priser.

Vi har nemlig valgt at tilføje Rema Tip Top’s skønne lappegrejs produkter til at vores webshop, da vi ved at de fremstiller noget af det bedste lappegrej der findes.

Sådan lapper du din cykel

Har du erfaring med at lappe cykler så ved du sikkert allerede hvad du skal bruge for at lappe din cykel. Men til dig der er førstegangs ‘lapper’, kommer der her en hurtig guide til hvordan du lapper din cykel på den helt rigtige måde.

Hvis du vil se den fulde guide, kan du finde den her: Sådan lapper du din cykel på den rigtige måde. Vi opfordre dig til at læse hele guiden.

Hurtig beskrivelse af hvordan du lapper din cykel:

Sørg for at du har alt du skal bruge klar:
- Dækjern.
- Sandpapir.
Lapper.
- Lim.
- Cykelpumpe.

Her er fremgangsmåden:

1) Brug dine dækjern så du kan komme ind til din cykelslange. Du skal vippe dækkets kant ud over fælgkanten. Det gør du ved at lade dækjernet glide hele vejen rundt, mellem fælg og dæk, så dækkanten sætter sig på selve fælgen.

2) Hiv forsigtigt cykelslangen ud.

3) Tjek om der skulle sidde noget inde- eller ude på dit dæk som har forårsaget punkteringen.

Sidder der noget skal det selvfølgelig fjernes.

4) Pump din cykelslange op og tjek hvor luften siver ud.

5) Brug sandpapir på stedet hvor hullet er.

6) Smør lim på og omkring hullet.

7) Sæt derefter en lap på.

8) Sørg for at limen er helt tør (det tager typisk 5-10 min) og sørg for at lappen sidder ordentligt fast.

9) Tag det lille folie/plast stykke der sidder øverst på lappen af.

10) Pump luft i slangen og tjek at slangen holder luft.

11) Når du har sikret dig at slangen holder luft. Så kan du forsigtigt sætte slangen tilbage i dit dæk igen. Vær obs på om slangen sidder som den skal.

12) Når slangen sidder i dækket, pumpes dækket op på ny og så skulle du atter være klar til en tur ud på din cykel.

Hvis du har spørgsmål ang. lappegrej eller andet til din cykel, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.