Giro Børn

Giro børnehjelme

Giro er et verdenskendt firma der er kendt for at skabe sikre hjelme i den bedste kvalitet, til verdens bedste cykelryttere. Når det kommer til cykelhjelme til børn, er der heller ikke her sparet på sikkerhed, lethed, samt detaljer. I udvalget nedenfor finder du en lang række hjelme du med god samvittighed kan lade dine børn bruge. Farver, motiver, form - det hele spiller og dit barn vil med sikkerhed kunne finde den helt rigtige hjelm. God fornøjelse.

Find følgende børnemodeller: Giro Scamp - Giro Raze - Giro Dime

Vælg sikkerheden – vælg Giro cykelhjelm børn

Giros cykelhjelme er blandt de hjelme i verden, der nyder størst respekt for sit design kombineret med sikkerhed. Og netop sikkerheden er i top, når det drejer sig om Giro cykelhjem børn. Langt de fleste børn kører med cykelhjelm nu om dage, for der er ingen grund til at gå på kompromis med børnenes sikkerhed.

Børn skal selv være med til at vælge deres cykelhjelm. Det er kun en smart strategi, for når dine børn selv vælger lige præcis den hjelm, de kan lide, så er der gode chancer for, at de også glæder sig til at tage den på om morgenen inden skole eller daginstitution. Det er derfor almindelig god fornuft og en rigtig god en god ide, at du som forælder kun viser det udvalg fra den hjelm, der lever op til de sikkerhedsmæssige krav. Og så lade barnet vælge mellem dem! Giro cykelhjelm børn hører til i den kategori, du kan have tillid til. Med din hjælp kan børnene vælge mellem top sikre hjelme med motiver, stærke neonfarver eller en lidt mere diskret farve. 

Børn elsker Giro

Giro er en amerikansk virksomhed, der har hjemme i Californien. De har mange års erfaring og ved hvad børnene vil have!

Med Giro cykelhjelm til børn finder du et udvalg af hjelme, der helt sikkert vækker interesse hos de mindste cyklister. Der er de klare ensfarvede advarselsfarver, der klart signalerer til andre trafikanter, at man skal holde øje med dit barn. Og der er de mere sprudlende hjelme, som de lidt større børn finder cool og tiltrækkende. En Giro cykelhjelm børn er nemme at tage af og på, og hjelmens skal er in mold, som betyder, at den yder maksimal sikkerhed, hvis hjelmen rammer asfalten, for den todelte hjelm absorberer slaget i stedet for at det meste af stødet ender i barnets hoved. I flere modeller er der desuden installeret klare LED-lys i baghjelmen, så dit barn bliver endnu tydelige i trafikken.

Giro laver gode børnehjelme

Oftest er det med susende fart over feltet når de små eller større børn skal ud og prøve kræfter på deres cykler, løbehjul eller løbecykler. Det er sjovt men bestemt heller ikke uden risiko for fald og styrt. Derfor husk altid at give dine børn en cykelhjelm på så de skånes for alvorlige hovedskader.

Måske ville en cykelhjelm fra det verdensberømte firma Giro være lige noget for dit barn.

Giro er kendt for at lægge vægt på kvalitet, komfort, sikkerhed, lækker design. Kort og godt er Giro kendt for at lave cykelhjelme hvor der kræses for både store og små.

Sikkerhed i fokus

Giro cykelhjelme er, som før nævnt, skabt med inmold, hvilket betyder at den inderste del er smeltet sammen med hjelmens yderste del. Det giver ikke kun en større sikkerhed, men gør også at cykelhjelme fra Giro bliver mere let og komfortabel.

De smarte indbyggede lufthuller i hjelmen er en stor fordel, de forhindrer at hjelmen bliver varm og tung at køre med.

På de fleste af Giros cykelhjelme er lufthullernes inderside dækket af et tyndt net så børnene ikke bliver angrebet af insekter.

Det er vigtigt at finde den rigtige størrelse hjelm før man køber. Det gør man ved at måle omkredsen af barnets hoved, og vælger så ud fra de mål der er angivet ved hjelmene hvilken størrelse det skal være.

Giro er også begyndt at levere cykelhjelme med MIPS hvilket betyder, at hjelmens inderste del sidder fast på hovedet, mens den yderste del kan rotere hvis barnet falder eller styrter med sin cykel. Denne rotation forhindrer at dit barn slå hovedet direkte ned i asfalten.

Giro ser mulighederne

Der er mange måder at komme frem i verden på, også selvom man ikke er så stor.

Giro har virkelig tænkt på de helt små. For hvad enten dit barn kommer frem på en løbecykel, den trehjulede, den tohjulede med eller uden støttehjul, så er der er nok af hjelme at vælge. 

- Og husk! Med en af de farverige hjelme fra Giro bliver dit barn mere synligt når der cykles blandt andre trafikanter

Giro børnehjelme lette at vedligeholde

Pas godt på din cykelhjelm, den passer godt på dig.

Hvis ikke de kære poder smider alt for meget med deres cykelhjelme har de en flot hjelm at tage på hovedet hver dag.

En våd klud er alt der kræves til lige at tørre hjelmen over med, dog er de små ridser og skrammer kommer for at blive som et tegn på at hjelmen bliver brugt.

Der er to ting man aldrig må overlade til tilfældighederne når man har en cykelhjelm:

1) En cykelhjelm SKAL med mellemrum efterjusteres ved både nakkespænde, hagerem og stropper. Sidder hjelmen løs på hovedet, gør den ingen gavn.

2) Har dit barn være ude for et styrt eller fald så hjelmen har fået et hårdt slag mod asfalt eller cement, SKAL hjelmen tjekkes grundigt for skader.

Kan man med det blotte øje se en skade, eller er man bare lidt i  tvivl om hjelmen har fået en skade skal man aldrig gå på kompromis. En skadet hjelm skal bare kasseres, det er ikke sikkert at dit barns hoved holder til et styrt mere med samme hjelm.

Lad altid enhver tvivl om en skadet hjelm komme dit barn tilgode.