Lazer cykelhjelm

Lazer laver en af de mest gennemprøvede og testede cykelhjelme, der findes på markedet. Virksomheden Lazer er næsten 100 år gammel, og siden begyndelsen har den belgiske virksomhed bestræbt sig på at efterleve filosofien om at udvikle det bedste inden for cykelhjelme ved hjælp af den nyeste teknologi, der er til rådighed. Successen fortsætter den dag i dag. Lazer cykelhjelm er udviklet, designet, fremstillet og testet af medarbejdere, der selv brænder for det frie liv på cyklen, motorcyklen eller hvad som helst, der giver et sus i maven, når det suser derudad. Lazer cykelhjelm er lavet af entusiaster, der giver alt for at du kan beskytte dit hoved og din hjerne, mens du nyder farten og friheden på din elskede cykel.

En Lazer cykelhjelm er mere end blot den nødvendige beklædning på hovedet, der skal beskytte dig i tilfælde af, at du kommer ud for et uheld på cyklen. Cykelhjelmen er selvfølgelig først og fremmest beskyttelse, men de må jo gerne se godt ud, være behagelig at have på hovedet, og hjelmen skal give dig en reel værdi for dine penge.

Lazer er en virksomhed, der konstant er på udkig efter nye måder at forbedre sit produkt i alle aspekter af en cykelhjelm – fra maksimal komfort til brugervenlighed, fra sikkerhed og beskyttelse til synlighed. Udviklingen foregår hele tiden, og det kommer alt sammen det cyklende folk til gode, for produkterne bliver bedre, mere komfortable og sikre at bruge i trafikken!

Lazer cykelhjelm – en rundvisning i stilfuldhed

Lazers cykelhjelme findes for voksne i følgende kategorier: Landevej, byliv, mountainbike, sport og ekstremsport. Du får ikke bedre kvalitet og sikkerhed til dine aktiviteter på cyklen, end det Lazer tilbyder. Designet er moderne sportsligt i futuristisk stil, men i urban – eller bylivshjelmen – er mere designet til den travle cyklist, der bevæger sig hurtigt rundt i byen på cykel – og holder kroppen sund og fit. Her er flere modeller særdeles fantasifulde og stilfulde, og de vil gøre dine medcyklister på gaderne misundelige. Cykelhjelmene til børn er lidt mere sjove og spændende, og det vækker glæde hos den yngste cyklist, der helst tager noget sejt, sødt eller sjovt på hovedet – og fortsætter med at gøre det mange år fremover!

Lazer cykelhjelm – født i en belgisk kvistlejlighed

Lazer blev grundlagt som en familievirksomhed af Roger Lacroix tilbage i 1919 i en kvistlejlighed i belgiske Mont-Saint-Guibert, og dermed er det verdens ældste producent af beskyttelseshjelme. I lejligheden i byen, hvor Lazer i øvrigt stadig har hovedkontor og produktion – blev der produceret læderartikler og hjelme i læder til motorcyklister, og den belgiske fabrikant har siden altid haft den atmosfære – at produkterne skulle produceres med hjerner, teknik, hænder og maskiner i skøn forening.

Som tiden er gået er teknologien eksploderet i udvikling, og Lazer har fulgt med tiden og udviklet hjelmene – men altid med kærligheden til håndværket som den primære drivkraft. Ved at følge Lazers historie følger man historiens gang: I 1948 blev den første aluminium hjelm produceret. I 1955 den første termoplastiske hjelm. I 1972 den første full face hjelm. I 1987 kom så de første egentlige cykelhjelme, og sådan fortsætter historien om Lazer sin gang. 

Cykelhjelmen som et nyt fænomen

Det var tilbage i 1980’erne, at de første egentlige cykelhjelme kom til verden. Mens motorsport i mange år havde haft hjelme, var cyklerne for mange blot en ufarlig beskæftigelse, der ikke bød på tilsvarende store farer som i motorsporten. Men med antallet af biler på veje og gader er cyklisterne blevet presset tilbage på smalle cykelstier - hvis der overhovedet er en cykelsti. Antallet af ulykker på cyklerne steg og steg, og pludselig indså alle, at det slet ikke var så ufarligt at cykle på den tohjulede.

I dag er det forholdsvis sikkert at cykle i et land som Danmark, der har en af verdens mest udviklede infrastrukturer i forhold til cyklerne. Men det er bestemt ikke ufarligt. I dag ved de fleste heldigvis, at man passer på sit hoved, når man færdes på cykel i trafikken, og det gør man bedst med en cykelhjelm.

Med en Lazer cykelhjelm beskytter du dig maksimalt mod de skader, et uheld eller ulykke kan forårsage. Undersøgelser viser, at der er 50 procent mindre risiko for varige mén i hjernen, hvis du bærer hjelm ved et styrt.