Halsedisser

Halsedisser - hold halsen varm når du cykler!

Halsedisser er et undervurderet cykeltilbehør! Halsedisser har nemlig flere funktioner der gør at du kan holde varmen på flere måder. Du kan have halsedissen om halsen, trække halsedissen op over næsen og du kan bruge halsedissen som ørevarmer! I denne kategori har vi fundet de lækreste halsedisser der er blandt andet er fremstillet af 100% merino uld eller 100% microfiber. Kvalitet i verdensklasse! 

Billige halsedisser i god kvalitet

Hos eCykelhjelm.dk tænker vi i kvalitet, derfor har vi nu valgt at få de lækreste halsedisser fra det kendte og populære The HAD Originals i Tyskland på lager

Halsedisserne er fremstillet i 100% merino uld eller 100% microfiber.

Materialet gør at halsedisserne både er fantastiske bløde, komfortable og åndbare. Desuden har halsedisserne en virkelig god elasticitet.

Den gode elasticitet betyder at der findes mange gode anvendelsesmuligheder med en halsedisse.

Halsedisser der fabrikeret til både voksne og børn.

En halsedisse er lavet som et langt rør, det har den fordel at man undgår de løse ender der bare hænger og irriterer.

Rigtig mange voksne har stor glæde af halsedissen i en kold tid hvad enten det gælder en god lang cykeltur eller en dejlig skitur hvor man suser ned af løjperne.

Halsedissen har en rigtig god længde så den med lethed kan dække både halsområde, næse, kinder, og mund samtidigt.

Hos børnene er halsedissen også blevet et kæmpe hit.

Når de små skal ud at lege er en halsedisse en rigtig god beskyttelse mod den kolde vind. Halsedissen har ingen løse ender der gør at barnet kan hænge fast i noget og komme til skade under legen. Når vinden bider kan halsedisse sættes så den dækker både næse, kinder, mund og halsområde.

Også på en tur på cykel, ski, rulleskøjter eller løbehjul er halsedissen en perfekt beskyttelse mod vinden.

Hos eCykelhjelm.dk har vi selvfølgelig mange utrolige flotte halsedisser så alle kan finde en der passer. Halsedisserne fås i neutrale farver, de mere farverige samt med mønstre og motiver.

Halsedisserne har så mange gode anvendelsesmuligheder at de ikke kun er egnet til vinterbrug men med fordel kan bruges året rundt til langt de fleste aktiviteter.