Hjelmhuer

Hjelmhuer

Når vinteren og kulden kommer snigende, bliver cykelturen lang og kold, derfor pakker vi os godt ind, så vi kan holde varmen. Mange cyklister døjer med at de ikke at kan få deres hjelm på, hvis de under, har en almindelig hue. Defor er hjelmhuen den perfekte løsning. Du finder både hjelmhuer til voksne og børn i vores sortiment. Er du ikke så meget for at have hue på, kan du tage et kig på vores smarte ørevarmere - måske de kan klikkes på lige netop din cykelhjelm. 

Hjelmhuer har en helt speciel tykkelse, så de er nemme at have på under hjelmen. Stoffet, hjelmhuerne er fremstillet af, er derfor særvalgt og selvom stoffet ikke virker tykt, formår huerne alligevel at holde på varmen. 

I vores sortiment finder du hjelmhuer til både børn og voksne. Du kan derudover også finde hjelmhuer fra flere forskellige kendte mærker.

Mærker du finder i vores sortiment

Abus hjelmhuer

Abus er fremstiller mange forskellige slags cykelhjelme. Derfor er det oplagt at de også har fremstillet hjelmhuer, der er særlig velegnet til deres hjelme.

Abus har fremstillet hjelmhuer til både voksne og børn, hvilket gør det muligt at kunne bestille hjelmhuer til hele familien.

Hvis du vælger en hjelmhue fra Abus, kan du i sjældne tilfælde risikerer at du bliver nød til at tage hjelmens puder ud af cykelhjelmen, så du kan have den på. Hvilket også er helt okay. Det vigtigste er at hjelmen i den sidste ende sidder som den skal. Alle Abus hjelmhuer er dejlig bløde og og behagelig at have på.


Alé hjelmhuer
Alé er et mærke der henvender sig til de professionelle cyklister. Men de Alé hjelmhuer du finder i vores sortiment passer til alle hjelme og passer perfekt til dig der køre til og fra arbejde.

I vores sortiment finder du i øjeblikket tre forskellige slags hjelmhuer. Den ene er med snøre i toppen, så du også kan bruge den som halsedisse. Den anden er en almindelig hjelmhue der holder godt på varmen. Den fås i sort, samt i en anden version hvor der er ekstra knald på farverne. Den sidste er en fullface elefanthue, hvor alt er skjult, på nær øjnene.

Er du ikke til hjelmhuer, men blot ønsker ørevarmere kan du også her finde en ørevarmere der passer til de forskellige hjelme. Du bør dog være obs på hvilke hjelme ørevarmerne henvender sig til

Alé skaber også vinterhandsker der matcher Alé hjelmhuer. Dem finder du i denne cykelhandske kategori.

Sportshuer med højttalere

Vi er hele tiden på udkig efter nyt cykeltilbehør der kunne være interessant for jer kunder. Vi er også opmærksom på at tilbehøret gerne må kunne bruges i flere sammenhæng.

Derfor har vi som noget nyt fået huer hjem hvori der sidder højttalere så du kan nyde noget godt musik på din cykeltur. Det er også her at vi har tænkt os en ekstra gang om, for hattene er også rigtig gode at bruge som hue til løbeture, hue til gåture og hue til hverdagsbrug. Det vigtigt at du får noget helt specielt der gør at du bruger dine penge på noget brugbart og du føler at du får noget for dine penge.

Som det ser ud lige nu har vi intet mindre end tre forskellige hatte med højttalere og bluetooth. Hattene er fremstillet af elastisk, åndbart materiale, der gør at hattene sidder komfortabelt.

Den mest populære er vores sportshuer med lyd i er denne: Vinterhue med bluetooth, højttalere og mikrofon. Huen er dejlig varm og beskytter ørerne mod kold vind. Huen kan parres med din smartphone og du kan afspille din yndlings playliste når du er på tur. Skulle din telefon ringe mens du tramper afsted i pedalerne, vil du kunne bruge huens mikrofon til at gennemfører opkaldet med.

Hattene fås også i sæt med specielle handsker der kan bruges til smartphones eller cykelcomputere.

Find dem her: Sort hue med højttalere + handskerGrå hue med højttalere + handsker

Gå på opdagelse i vores udvalg af fantastiske hjelmhuer.