Nutcase Zone

En cykelhjelm med et urbant udtryk

Det urbane udtryk er et udtryk, der er blevet mere og mere populært inden for de seneste år. Det gælder selvfølgelig også for designet til en moderne cykelhjelm. Begrebet dækker over et udtryk, der er inspireret af byens farver, bygninger og de materialer, der er til at finde i byen.

Denne inspiration er let at se i Nutcase Zone, fordi hjelmene er helt enkle og runde, og fordi alle overflødige detaljer er skåret væk. Det gør dem til et oplagt valg, hvis man ønsker en cykelhjelm, der er afdæmpet og forholdsvis neutral. Især er de et oplagt valg, hvis man ikke er til det sporty udtryk, som de fleste cykelhjelme har.

Selvom hjelmenes udseende er inspireret af byen og bykørsel, betyder det ikke, at de ikke kan bruges i terræn eller under ophold i naturens omgivelser.

Former sig efter hovedet

De fleste har oplevet, hvor ubehageligt det er at have en hjelm med dårlig eller ingen polstring på, men med Nutcase Zone er dette ikke tilfældet. Hjelmen har Flexform EPS skum indvendigt, som former sig efter dit hoved. Dette har to funktioner; at gøre hjelmen behagelig og at øge sikkerheden. Det forøger komforten, fordi det bløde skum tilpasser sig dit hoved, hvilket resulterer i, at du stort set ikke mærker, at du har en cykelhjelm på.

Flexform EPS skummet har en beskyttende effekt, fordi det sikrer, at hjelmen sidder, som den skal. Hvis du er så uheldig at vælte eller at blive udsat for stød, sikrer skummet, at hovedet er omsluttet, og at hjelmen forbliver, hvor den skal. Idet skummet slutter hjelmen og hovedet helt sammen, betyder det også, at dit hoved beskyttes i langt højere grad, end andre cykelhjelme formår.

Meget mere end en smart cykelhjelm

Selvom det er kendetegnende for Nutcase Zone, at det er smarte cykelhjelme, er de meget mere end det. De besidder mange funktioner, som er udviklede af Nutcase gennem flere år. Den vigtigste funktion er deres beskyttende Flexform EPS skum, som vi allerede har præsenteret.

Derudover har hver enkelt cykelhjelm en behagelig hagerem samt 14 luftkanaler, som sikrer god ventilation. Tilsammen giver alle hjelmens funktioner en usædvanlig god pasform og gode muligheder for justering.

Alt i alt giver det en cykelhjelm, som er behagelig, som kan aflede varme, og som sidder, hvor den skal - uanset hvad du foretager dig. Nutcase Zone cykelhjelmene er CE mærket og godkendt efter EN-1078 certificeringen.

Nutcase Zone findes i tre størrelser. Størrelsen small anbefales til en hovedomkreds på 50-54 centimeter, størrelsen medium anbefales til en hovedomkreds på 54-58 centimeter, mens størrelsen large passer til en omkreds på 58-62 centimeter. Hjelmene passer til alle hovedformer og størrelser, fordi deres indvendige Flex EPS skum tilpasser sig hovedet.

En cykelhjelm fra Nutcase er det sikre valg

Valget af en cykelhjelm fra Nutcase er et valg, der er svært at fortryde. Det er nemlig hjelme, hvor design og sikkerhed går hånd i hånd, og hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer. Dette gælder i særlig grad Nutcase Zones urbane udtryk, mange justeringsmuligheder og indvendige skum.

Producentens slogan er “I love my brain” - eller på dansk “jeg elsker min hjerne”. Med dette mener de, at deres hjelme er udviklet for at passe godt på hovedet. Dette gør de, fordi de sikrer optimal beskyttelse af hovedet generelt - men især ved uforudsete stød eller slag, som man kan pådrage sig ved styrt, sammenstød eller lignende.

Fordi Nutcase har lanceret cykelhjelme i flere generationer, kan man også regne med, at sikkerheden altid er i overensstemmelse med de aktuelle krav.