Abus Hubble 1.1

Abus Hubble 1.1 børnehjelm

Hubble 1.1 er en fantastisk børnehjelm der beskytter barns hovedbund mod direkte sollys. Hubble 1.1 er nemlig fremstillet med et Sun Protection System, der skåner den sarte hovedbund mod sollys.

Hubble 1.1 fra Abus er en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm der fås i mange flotte farver. 

ABUS Hubble 1.1 – Sikker cykelhjelm til familiens mindste medlemmer

Abus er en anerkendt cykelproducent, der altid leverer kvalitetscykelhjelme til både små og store hoveder i familien. De er særligt kendte for deres sporty look, der gør turene på både landeveje og storbyveje sikre og sjove. ABUS Hubble 1.1 er en spritny model til børn med endnu mere sikkerhed og komfort end den tidligere Hubble model. Designet er let og legende og er det perfekte match til dit legesyge og frygtløse barn. Når du køber en cykelhjelm fra ABUS, er du altid garanteret høj kvalitet, perfekt pasform og høj værdi for pengene. Vi kan garantere, at du ikke vil fortryde dit køb!

På denne side finder du forskellige Hubble 1.1 varianter, og du vil hurtigt opdage, at farverne er legende og flotte, samtidig med at sikkerheden er i første række.

Designet og udviklet til børn

ABUS er kendte for altid at udvikle og designe hjelme, der passer perfekt til målgruppen og dennes adfærd – og dette gælder naturligvis også Hubble 1.1, som har til opgave at beskytte dit barn på vejene. Det er ingen hemmelighed, at børn kan have en mere legende cykeladfærd, og det betyder også, at en hjelm til din lille guldklump skal være af en helt særlig slags.

Først og fremmest er denne model utrolig komfortabel at have på, så du slipper for den evige kamp med dit barn om, hvorvidt cykelhjelmen skal på hovedet eller ej – for man kan næsten ikke mærke, at man har en hjelm på hovedet. Modellen er nemlig lavet ud fra In-Mold-teknikken, som betyder, at hjelmens inder- og yderskal er smeltet sammen og ikke limet. Det gør hjelmen utrolig let og komfortabel, samtidig med at sikkerheden også forbedres. Du får altså fuld valuta for pengene, hvis du køber denne hjelm.

ABUS har også taget hensyn til børns udfordrende cykelvaner, som betyder, at et styrt eller to på den stille villavej ikke er at frygte. Hjelmen beskytter dit barns nakke og pande utrolig godt, da den er designet sådan, at for og bag på hjelmen er trukket ekstra ned i nakke og pande. Et større område at hovedet er altså beskyttet, og det betyder, at du ikke skal være bange for, at dit barn falder en gang eller to for meget på cyklen – og det er jo en helt naturlig del at prøve grænser af, når man skal lære at cykle.

Maksimal sikkerhed og komfort

Hubble 1.1 er udstyret med hele 12 luftkanaler, som gør det muligt for dit barn at få luft til hovedbunden under cykelturen. Det giver ekstra komfort, og i sidste ende færre diskussioner om hvorvidt cykelhjelmen skal bruges eller ej. Derudover er hjelmen udstyret med ekstra reflekser, så medtrafikanter lettere kan spotte dit barn på vejene, samtidig med at hjelmen har en smart LED-lygte placeret bagerst på hjelmen. Hubble 1.1 er også udstyret med Zoom Evo Kids, som gør det muligt at tilpasse hjelmen til dit barns hoved på få sekunder – lettere bliver det ikke! Du finder også et almindeligt hagespænde, som er genkendeligt for dit barn. Så kan dit barn let og hurtigt, og helt selv, tage hjelmen af og på uden din hjælp.

Vælg mellem 4 smarte farver og 2 størrelser

ABUS har udviklet hjelmen i fire forskellige smarte farver, der både passer til drenge og piger. Vi anbefaler altid, at du tager dit barn med på råd, når der skal findes en cykelhjelm – så bliver det automatisk meget sjovere at bruge hjelmen, efter den er kommet ind ad døren med posten. Hubble 1.1 fås i shiny black, shiny blue, shiny rose og shiny shrimp. Du kan altså både købe hjelmen i en afdæmpet og rolig farve som sort, men også i en prangende og flot farve som blå. Den indvendige del af hjelmen samt remme er sort på alle fire varianter.

Hjelmen fås i både S og M med følgende mål: 46-52 cm og 52-57 cm. Husk, du dog altid let kan finde den helt rette pasform til dit barns hoved med den smarte Zoom Evo Kids-system.

Cykelhjelmen der beskytter dit barn mod solen

Hubble 1.1 er udstyret med integreret Sun Protection System, der beskytter dit barns sarte hovedbund mod direkte sollys. ABUS har integreret dette system i hjelmen, eftersom børn ofte tilbringer mange timer ude i solen, og det kan være særligt farligt for børn, da solskoldning oftere går ud over børn end voksne grundet den ofte sarte hovedbund.

Der er altså tænkt over enhver lille detalje på denne hjelm, så dit barn får så god og sikker en cykeloplevelse som overhovedet muligt. Hubble 1.1 er meget mere end blot en hjelm, der beskytter – det er også et stykke ”legetøj”, der gør cykelturen sjovere og mere sikker.

Tysk kvalitet

Som allerede nævnt er ABUS kendte for deres gode kvalitet, og, ikke mindst, innovative design, som imødekommer forskellige behov på tværs af alder og adfærd. Hvad end man er professionel cykelrytter, eller blot elsker en tur ud på vejene om søndagen, er en sikker og komfortabel cykelhjelm et absolut must. Du er altid garanteret tysk kvalitet for dine penge – og med tysk kvalitet menes solide materialer, gennemtænkt design og maksimal sikkerhed.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, for så vil vi hjælpe dig på vej til at vælge den rette cykelhjelm, der passer til dig eller dit barn.