Bobike

Bobike 

Er du på udkig efter en god og sikker cykelstol, er du landet det helt rigtige sted. Bobike er en hollandsk virksomhed der går ind for at skabe cykelstole der både er komfortable, sikre og en fryd for øjet.

For Bobike er sikkerhed altafgørende og du skal kunne fragte dit barn fra a til b og føle dig sikker hele vejen. Se det brede udvalg af de lækre cykestole nedenfor.

Du kan blandt andet finde: Bobike Mini, Bobike Maxi, Bobike Exclusive Mini, Bobike Exclusive Maxi, Bobike Exclusive Tour. Du kan derudover også finde matchende cykelhjelme. God fornøjelse!

Bobike - tag dit barn med på cykeleventyr

Hvis du har overvejet at tage dit barn med ud i naturen og den friske luft i en cykelstol, er der ikke noget at være bange for. Det er nemlig fuldkommen trygt og sikkert, hvis du køber den rette cykelstol, og det er lige netop, hvad du finder på denne side. Vi har et bredt udvalg af cykelsæder fra den kendte og anmelderroste virksomhed Bobike. Bobike er en hollandsk virksomhed, der har produceret cykelstole i mange år, og du kan være sikker på, at enhver model er blevet testet af forældre verden over. Mange af modellerne har vundet flere store priser som eksempelvis ’bedst i test’.

På denne side kan du gå på jagt i vores mange forskellige modeller – vi har både varianter, der skal monteres foran og bag på cyklen, som fås i et væld af forskellige farver. Du kan dog blive klogere på, hvorfor du skal købe en cykelstol fra Bobike, lige her, og så guider vi dig igennem de forskellige funktioner, de besidder.

Sikkert og trygt for både forælder og barn

Rigtig mange forældre synes, det kan virke utrygt og usikkert at tage sit barn med på cykeltur siddende i en stol bagerst eller forrest på cyklen. Heldigvis er det ikke sådan, det forholder sig, da cykelstole er konstrueret så godt og sikkert, at der ikke er noget at være bange for som mor eller far til barnet. Dit barn vil faktisk have utrolig godt af at komme ud i trafikken og allerede fra en tidlig alder lære, hvordan man færdes i trafikken. Derudover må man ikke glemme de mange sjove og finurlige farver og former, der er at se på fra et cykelsæde, når man er en lille størrelse. Du kan næsten være sikker på, at dit barn vil elske at være med på cykelturen og kunne betragte den store ukendte verden.

Find den rette variant

Der er mange forskellige varianter at vælge imellem, og det er naturligvis vigtigt, at du finder dén model, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. Overordnet set findes der to forskellige varianter: dem, der skal placeres forrest på cyklen, og dem, der skal placeres bagerst på cyklen. De modeller, der skal sidde forrest på cyklen, er til børn i alderen 9 måneder til 3 år, hvor den anden model er til børn i alderen 9 måneder til 6 år.

Hvis dit barn er 1-2 år gammel, kan det klart anbefales, at du vælger en model, der skal sidde forrest på cyklen – på denne måde har du det bedste overblik over dit barn og kan nemt og hurtigt snakke til din lille guldklump. Til disse modeller kan du tilkøbe en beskyttende skærm, der placeres foran cykelstolen for maksimal sikkerhed, men også så barn slipper for at få vind, regn og sne direkte i hovedet under cykelturen.

Du kan også vælge en model, der er placeret bagerst på cyklen, og fordelen ved denne model er, at du kan bruge den i alle de år, hvor dit barn kan sidde i et cykelsæde. Du behøver altså kun at spendere dine penge på én cykelstol, for når dit barn når 6 år, vil han eller hun typisk udforske verden på sin helt egen cykel.

Høj kvalitet og perfekt komfort

Hvis du køber en cykelstol fra Bobike, kan du være sikker på at få høj kvalitet og perfekt komfort til dit barn. Alle stolene er lavet i et særdeles holdbart og slidbart plastikmateriale, der kan tåle al slags vind og vejr, samtidig med at det er modstandsdygtigt over for stød og slag, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Derudover er alle stofmaterialer vandafvisende, så det er nemt at vedligeholde stolen. Det betyder dog også, at dit barn aldrig vil sætte sig i en våd eller fugtig stol – det betyder mindre chance for sygdom, hvilket er utroligt vigtigt!

Både sikkerhedssele og fodstøtter er på alle varianter justerbare, så dit barn altid vil sidde i den mest beskyttende position. Selerne er også udstyret med bløde puder, som gør det komfortabelt og rart at sidde i stolen. Alle stole leveres desuden med monteringsudstyr, og flere af varianter er endda udstyret med Click & Go, så du på få sekunder kan montere stolen på cyklen. Det bedste ved det hele er dog, at du lige så nemt kan afmontere stolen igen, så I i familien kan bruge stolen på forskellige cykler. Så slipper I for at købe flere cykelstole og kan i stedet deles om én.

Husk cykelhjelmen

Det er ikke kun nok at købe en cykelstol, der beskytter dig og dit barn på bedst mulig vis – I skal naturligvis også investere i en god cykelhjelm, der kan beskytte jer. På vores hjemmeside kan du finde et væld af forskellige varianter til både voksne og børn i forskellige farver, former og prisklasser. Du kan læse meget mere om de forskellige mærker og modeller på vores hjemmeside.

Bobike har også selv fremstillet en række af utrolig lækre hjelme der matcher størstedelen af Bobikes cykelstole. Bobike cykelhjelme er derudover dejlig rund i nakken så dit barn ikke kommer til at sidde forkert i cykelstolen.

Du kan se alle Bobike cykelhjelme i denne kategori: Bobike cykelhjelme.

Hvis du er på udkig efter en cykelstol i utrolig høj kvalitet til en fornuftig pris, er du kommer til det helt rette sted. Klik dig rundt på siden, og oplev de mange forskellige varianter og de forskellige farver, som modellerne kan købes i.

Hvis du har spørgsmål til sortiment eller forskellige betingelser, er du altid mere end velkommen til at kontakte os – så vil vi gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål og guide dig i retningen af dén cykelstol, der passer bedst til dig og dit barn.