MET Gamer

MET Gamer

Met Gamer er en cykelhjelm der henvender sig til aktive børn der gerne vil have en hjelm der er både smart, sikker og praktisk. Med et stort udvalg af farver, er du sikker på at kunne finde en MET Gamer cykelhjelm der falder i lige netop dit barns smag. MET Gamer er en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm der med sin gode pasform, samt lethed. giver dit barn en unik og behagelig sikkerhedsfølelse. 

Gamer cykelhjelm fås i str. 52 - 57 cm.

Når den rigtige cykelhjelm skal vælges

Intet mindre end det bedste er godt nok når man skal investere i sit barns sikkerhed. Det gælder naturligvis også når man skal købe en cykelhjelm.

Når man ved at man ved brug af cykelhjelm mindsker risikoen for alvorlige hovedskader med 80 - 90%, er man ikke spor i tvivl om at en cykelhjelm er en eminent god investering.

Hos Met finder du et stort udvalg i børne/ junior cykelhjelme, så det gælder bare om at vælge den der passer bedst til dit barn.

Stilen er klassisk og med rund nakke.

For at barnet kan få den optimale glæde af sin cykelhjelm, er det altid en fordel at vælge en hjelm der ikke føles tung og klodset at have på hovedet. Hjelmen skal være let at tilpasse og falde helt i barnets smag.

Gamer cykelhjelm fås i str. 52 - 57 cm.

Sikkerhed med en MET Gamer cykelhjelm

Først og fremmest tjekker man at den cykelhjelm man køber er CE-godkendt. Hos os får du slet ikke mulighed for at finde/købe en hjelm der IKKE er godkendt :-)

Vigtigt er det selvfølgelig også at man måler omkredsen af barnets hoved, så man kan finde den helt rigtige størrelse hjelm til sit barn.

Derefter kommer det aller vigtigste for barnet - nemlig valg af en smart cykelhjelm.

En Gamer cykelhjelm har In-mold-konstruktion. Det betyder at hjelmens inder- og yderside er svejset sammen. Det har den fordel at hjelmen både bliver lettere og giver større sikkerhed ved slag.

Hjelmen er udstyret med et spænde i nakken, som du blot drejer på, derved kommer cykelhjelmen til at sidde helt perfekt på dit barns hoved. Hjelmen har desuden stropper og hagerem der også er let indstillelige.

Det er vigtigt at man jævnligt efterjusterer både nakkespænde og remme, da de godt kan “rykke” sig lidt ved brug.

I hjelmens nakke sidder der en smart LED-baglygte, dog skal man være opmærksom på at det ikke er en godkendt baglygte hvis man cykler når det er mørkt.

Èn hjelm - mange muligheder

Uanset om dit barn kun cykler til og fra skole eller elsker en rask cykeltur på landevej, i en skov, eller bare ræse afsted hvor muligheden foreligger. Så er en MET Gamer cykelhjelm en fantastisk god beskyttelse at give dit barn.

Er det en tur på løbehjul, rulleskøjter eller måske Segboard der frister, ja så kan dit barn også her få stor glæde af Gamer hjelmen.

Kort og godt - Met Gamer er en godkendt multifunktionelt cykelhjelm.

MET Gamer øger synligheden

Hvad enten den valgte Gamer cykelhjelm skal være i diskrete farver eller med motiver, finder du en LED-lygte i nakken af hjelmen som øger synligheden i trafikken.

En lille detalje med stor effekt :-)

Vigtigt med vedligehold

Det kræver ikke de store armbevægelser at vedligeholde sin cykelhjelm, kun en ren og våd klud.

Smider man ikke sin hjelm på ting der ridser, har man en fin hjelm meget længe. Dog undgår man næppe helt med tiden brugsspor såsom sorte streger og små ridser som ingen betydning har for sikkerheden.

Har en cykelhjelm derimod været med i en ulykke og fået et hårdt slag, er det utroligt vigtigt at cykelhjelmen bliver udskiftet.

En skadet cykelhjelm giver ingen sikkerhed.