Cykelsadler til kvinder

Cykelsadler til kvinder

Udviklingen af cykelsadler er gennem årene vokset enormt. I dag er en cykelsadel ikke blot en cykelsadel, der findes et utal af forskellige sadler så du kan vælge efter behov og ønsker.

Derfor har vi hos eCykelhjelm.dk også valgt at have et stort udvalg af cykelsadler til kvinder. Find din næste cykelsadel i denne kategori.

Bike Attitude cykelsadler

Vi har blandt andet et stort udvalg af cykelsadler fra Bike Attitude der står for høj kvalitet.

Fra Bike Attitude kommer cykelsadler til alle formål. Sadlerne har en fantastisk god polstring og siddekomfort og her er virkelig blevet lyttet til cykelrytterens behov og krav. Her har man virkelig forstået at leve op til cykelrytternes ønsker.

San Marco cykelsadler

Også San Marco er kendt for den gode kvalitet, og også her forstår man at lytte til de krav cyklisten har, uanset om sadlen skal anvendes til sport eller på en bedstemorcykel. 

Du kan altid finde en polstring og udformning af cykelsadlen der passer til dine krav og behov.

Naturligvis finder du også disse cykelsadler i vores store udvalg af cykelsadler til kvinder.

Vores cykelsadler til kvinder er alle i høj kvalitet, med god polstring og lang levetid. Krav til form og polstring afhænger helt af om sadlen skal bruges til hverdagskørsel, landevejskørsel eller terrænkørsel. Vigtigst er det dog at den enkelte person finder den sadel der lever op til de krav og ønsker personen har.

Sadelovertræk

Har du en rigtig god cykelsadel men synes den mangler lidt polstring, behøver du måske ikke skifte til en anden sadel, du kan nemlig også få et lækkert sadelovertræk med super god polstring og fordybning.

Valg af polstring

Rigtig mange af vores cykelsadler til kvinder er med gel polstring og fordybning/hul i midten der giver en dejlig blød og komfortabel sadel der beskytter halebenet mod de hårde stød/slag der kommer når du kører på ujævn vej. 

En cykelsadel med gel polstring anbefales hvis du for eksempelt har haft brækket halebenet eller generelt har problemer med haleben og/eller lænd.

Du kan også vælge en sadel med en super god skumpolstring der også vil give dig en blød og komfortabel sadel.

Måske kører du på en bedstemorcykel og vælger en bred sadel med en super blød polstring så du kan sidde behageligt og afslappet under din cykeltur.

Til MTB, race og landevejskørsel vil valget nok være en lidt smal cykelsadel beregnet til formålet, det vil sige en kanon god cykelsadel der har en knap så blød polstring. En sådan sadel vil du også finde hos eCykelhjelm.dk

Der er virkelig mange cykelsadler til kvinder at vælge mellem så vi vil anbefale at du kigger på vores hjemmeside og se vores store udvalg af cykelsadler. Her vil du helt sikkert finde lige den cykelsadel der passer til dig og dine behov.

Cykelsadler til hele familien

Skal du have junior med på en hyggelig cykeltur eller ud og motionere og måske i selskab med kæresten/gemalen, ja så har vi hos eCykelhjelm.dk naturligvis også et stort udvalg i cykelsadler her at vælge mellem. 

Vi ønsker kun at hele familien sidder godt på cykelturen.