Casco cykelhjelm

Med Cascos systemer er du garanteret en pasform, der passer til de fleste. Når du vælger en Casco cykelhjelm vælger du sikkerhed, komfort og stil på den daglige cykeltur til og fra arbejde eller sport. Der findes ingen undskyldning for at gå på kompromis med helbredet, og her er valget af en Casco cykelhjelm det rigtige valg. Se vores udvalg af Casco cykelhjelmen i kategorien nedenfor.

En Casco cykelhjelm passer både topatleter og hverdagscyklister

Talrige patenter, præmier og udmærkelser siger egentlig det hele. Successen bag Casco cykelhjelm er et indgående kendskab til sportsgrenene, der har inspireret virksomheden til at lave beskyttelseshjelme i en fantastisk kvalitet. Cykling i bjerge, på landeveje og i byerne, ridesport, skisport og alle mulige andre sports- og fritidsaktiviteter, hvor det er påkrævet at bære beskyttelse på hovedet for alle tilfældes skyld. En Casco cykelhjelm er din optimale sikkerfor at undgå de værste skader på hjerne og kranie, hvis du kommer ud for et uheld eller en ulykke. 

Men Casco laver andre produkter, der ses på gader og veje overalt i verden. Virksomheden producerer også hjelme til brandfolk, politi og redningsfolk, ligesom industriens ansatte har stor glæde af Casco på de store fabrikker. Solbriller er en anden af Cascos kerneprodukter.

Casco cykelhjelm er resultatet af tysk finesse og kvalitet

Casco er en familieejet virksomhed fra Bretnig-Hauswalde i Saxen-provinsen i det østlige Tyskland, og den blev grund lagt i 1989. Siden grundlæggelsen har fokus udelukkende været på at producere produkter i den allerhøjeste kvalitet og i et sportslook og design, som signalerer fart, seriøsitet og høj sikkerhed med flair og forståelse for topatleters ønsker og krav til netop sikkerhed men også lav vindmodstand og unik komfort. Den filosofi har bragt Casco op blandt de mest benyttede hjelme på olympiske pister og baner, og Casco cykelhjelm er nu blandt markedslederne inden for design og produktion af high-end hjelme og briller.

Men Casco er mere end bare utrolig godt, gennemtænkte koncepter inden for design – innovation og fortsat udvikling er lige så vigtige ingredienser i hemmeligheden bag Casco. Virksomhedens specialister arbejder konstant med at forbedre koncepterne i alle hjelmens detaljer, og der bruges enormt meget energi på at udvikle løsninger, der gør hjelmene endnu mere sikre, komfortable og fleksible at bære for både hverdagsbrugeren og idrætsudøveren.

Casco er også en virksomhed, der har en naturlig interesse i den verden, vi lever i. Virksomheden føler et stort medansvar for natur og miljø, og blandt andet derfor bliver alle produkter i produktionen produceret i Europa for at sikre den absolut bedste kvalitet, der er til at opdrive, for produkterne kan tjekkes og beses hvert øjeblik, det skal være. Samtidig er man så sikker på, at alle regler om ordentlige arbejdsforhold er i orden. Derudover har virksomheden også etableret og driver et dyreinternat ved selskabets fabrik i Satu Mare

Casco fremmer aktivt både amatørsport og professionelle udøvere, og adskillige verdensklasseatleter sætter hver dag deres lid til Cascos produkter ved OL, VM og europæiske turneringer inden for vintersport, cykelsport og hestesport. Blandt dem er vindertyper som den danske triatlet Tine Holst, skiskytten Ole Einar Bjørndalen, cykelspringeren Maximilian Levy og dressurrytteren Anna Kasprzak.

Værd at huske på

Cykelhjelmen skal have den rigtige størrelse og sidde korrekt på hovedet, for ellers beskytter den ikke optimalt. Husk altid, at hjelmen skal dække pande, baghoved og tindinger, og at den skal placeres vandret henover hovedet. Derudover skal den sidde så fast, at den ikke kan rutsje rundt på hovedet. Når en cykelhjelm får et hårdt slag, skal den skiftes ud, for så har den ydet sin beskyttelse og kan ikke gøre det samme en gang til.