M-Wave

M-Wave

M-Wave er et tysk mærke der skaber cykeltilbehør i god kvalitet til faste lave priser. Find et bredt udvalg af b.la M-Wave cykellygter, cykellåse, cykeltasker og andet spændende cykeltilbehør og reservedele. M-Wave er tysk kvalitet når det er bedst - et mærke du ALTID kan regne med.

Messingschlager er firmaet der står bag det efterhånden velkendte mærke M-wave. Messingschlager er et tysk firma der har eksisteret siden 1924 og har mere end 90 års erfaring med cykler og cykeltilbehør.

M-Wave er et mærke som virksomheden er utrolig stolte af at have skabt. M-Wave byder nemlig på både M-Wave cykellåse, M-Wave cykellygter, M-Wave ringeklokker, M-Wave cykeltasker, M-Wave cykelhåndtag, M-Wave plejemidler til cykler og meget mere.

M-Wave betyder kvalitet

Tyskland er kendt for at være et land der går meget op i cykelsport og et land hvor der bliver produceret og fabrikeret meget cykeltilbehør. Tyskerne er særlig kendt for at skabe produkter af rigtig god kvalitet, du kan derfor være sikker på at det du finder fra M-wave er cykeltilbehør i verdensklasse.

M-Wave cykellåse

M-Wave har fremstillet mange forskellige cykellåse. Du kan finde M-Wave cykellåse med kode og M-Wave cykellåse med nøgler. Som noget helt særligt har M-Wave også fremstillet en hjelmlås med alarm som du også kan finde hos eCykelhjelm.dk.

M-Wave er utrolig innovative og er stærk fokuseret på funktionalitet, sikkerhed og design. Cykellåse fra M-wave er nemme at betjene - og svære at bryde op, hvilket er helt afgørende når der skal vælges en ny cykellås.

Gode cykellygter fra M-Wave

Cykellygter er også en af M-waves spidskompetencer. Hos eCykelhjelm kan du finde fantastiske lygtesæt i flotte designs der pynter fint på cyklen.

Udseendet er selvfølgelig ikke altafgørende for hvilke lygter du skal vælge, men en ting du kan være sikker på er at alle M-Wave cykellygter i vores kategori er godkendte.

Praktiske cykeltasker fra M-Wave
Cykeltasker er ganske uundværlige. De er rigtig gode hvis du skal købe stort ind eller hvis du skal på cykelferie. M-Wave har gjort sig ekstra umage med at fremstille unikke og rumlige cykeltasker til faste lave priser.