Grøn cykelhjelm

Grøn er håbets og optimismens farve, og derfor kan netop denne farve være den helt rigtige at vælge, når du køber din næste cykelhjelm. Men grøn er mere end bare håb. En grøn cykelhjelm er ensbetydende med synlighed i trafikken, og det især hvis du vælger den lyse og moderne ’skrigende’ grøn, der for alvor sætter scenen blandt de øvrige cyklister på gader og veje.

Hold optimismen helt i top med en grøn cykelhjelm

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige hjelm. Både hvad sikkerhed, komfort og funktionalitet, men så sandelig også hvad farve angår. Det viser sig nemlig, at hvis man bliver træt af sin cykelhjelms design eller farve, så lader mange den hænge i entréen i stedet for at bruge den. Og det er jo bestemt ikke meningen. Vælg derfor en grøn cykelhjelm, hvis du er sikker på, at du også er glad og tilfreds med den året efter købet.

Der er fart over feltet med en grøn cykelhjelm. Man ser næsten fartstriberne passere forbi,  når du kommer susende gennem landskabet. Om det skal være den traditionelle sportshjelm, som vi kender fra landevejsløb, eller den mere moderne byhjelm, inspireret af skatersporten, skal vi lade op til dig at bestemme.