Nutcase cykelhjelm til børn

Nutcase har lavet en børne- og en voksen-kollektion. Børne-modellerne passer til hovedstørrelserne 48-52 cm, og voksen-modellerne passer til 52 cm og opefter. Bemærk venligst at mange børns hoveder er større end 52 cm i omkreds, og derfor skal de altså bruge en voksen-model i Small (52-56 cm).</p>{/if}

Nutcase har uden tvivl et af de bedste udvalg af cykelhjelme til børn, og i øjeblikket er de ekstra moderne. Nutcases børnehjelme er kendte for at komme i væld af forskellige flotte farver og mønstre, som børnene elsker.

Hjelmene fra Nutcase har mange fordele i forhold til andre hjelme, og her kommer et udvalg af dem:

  • Cykelhjelmen tilpasses let barnets hovedstørrelse med det smarte "spin dial"-system bagpå.
  • Cykelhjelmen har reflekser hele vejen rundt, som garanterer barnets synlighed i trafikken.
  • Cykelhjelmens revolutionerende magnetiske hagespænde gør det nemt at spænde hjelmen fast - uden at barnets hage kommer i klemme i låsen.
  • Cykelhjelmens hagerem er en blød pude, som ikke skarver barnets hage under cykelturen.
  • Cykelhjelmen holdbare yderskal er lavet i ABS plastik, som beskytter barnets hoved mod et eventuelt slag.
  • Cykelhjelmens indvendige polstring er lavet i EPS skum, som gør hjelmen ekstra behagelig at have på.
  • Cykelhjelmen har ventilationshuller både foran, foroven og bagpå, så barnets hovedbund kan ånde under cykelturen.

Alle Nutcases cykelhjelme er naturligvis CE-godkendte og lever op til de strenge lovkrav i Danmark og EU.

Nutcase cykelhjelm børn

De populære Nutcase cykelhjelme til børn kommer i mange forskellige flotte varianter, men udformningen af dem er helt ens. Så når du skal vælge en Nutcase hjelm dine børn, så skal du tage to valg: 1. Hvilken farve/mønster kan de bedst lide? 2. Kan de passe den standard størrelse som alle Nutcases cykelhjelme til børn har?

Alle Nutcases børnehjelme er nemlig i størrelsen 46-52 cm, som typisk passer til et barn op til 4-6 år, alt efter hvor lille eller stort et hoved lige præcis dit barn har. Se her hvordan du måler børns hovedstørrelse korrekt.

En Nutcase cykelhjelm til dine børn er et hit

Lad det være sagt med det samme: Børn elsker at få den farvestrålende og sjove nøddeskal på hovedet fra Nutcase. Og det er egentlig ikke så underligt, når man ser på de hjelme, de kan vælge imellem. Det er et fyrværkeri af fest og farver, som tiltaler ethvert barn.

En Nutcase cykelhjelm til børn kaldes Little Nutty sidder godt på det dyrebare hoved og med en skruespænde i nakken, der gør, at hjelmen samtidig sidder fast til, så sikkerheden er i top, hvis barnet skulle være så uheldig at vælte på cyklen. Og på de nyeste modeller inden for Little Notty lukkes spændet under hagen med en magnet, så der ingen fare er for, at hagen får et lille stykke hud klemt i lukke mekanismen.

Den seje, den søde eller den sjove

Nutcase cykelhjelm børn kan være både sej og sjov. Her finder man både nuttede mariehøner og jagerpiloter. Ens for dem alle er, at de er gennemført opsigtsvækkende med deres flotte og insisterende farver og motiver. Forestil dig et festudvalg af farvestrålende motiver som fartstjerne, en grøn skildpadde, røde hjerter, vandmelonen, dinosaurer, mælkebøtter, det britiske flag, advarselsafspærringer, margueritter, tossede smileys, billardkuglen, ildkuglen, den elektriske hjerne og det eventyrlig vinterlandskab!

Alt sammen motiver, dit barn kan glæde sig over og glæde sig til at tage på hovedet. Mange af dem kan ydermere fås i den særligt skinnende farveglans – gloss. De stærke og klare farver er også en ekstra sikkerhedsforanstaltning i trafikken, hvor det især i tidlige morgentimer eller senere på eftermiddagen om vinteren er en klar fordel, at hjelmen skaber opmærksomhed – også for bilisterne. 

Ud over det farverige univers er en Nutcase cykelhjelm til børn designet til maksimal komfort med blød, indvendig skumplast og med praktiske løsninger. Hjelmen holder sne, slud og regn ude og lader den kølige vind komme ind via det smarte, indbyggede ventilationssystem. Du kan også få en ekstra skærm foran øjnene, som beskytter mod sol og regn. Og når det bliver minusgrader uden for kan du sætte ørevarmere på, så du undgår frostens tag i ørerne.

Nutcase cykelhjelmen – også for dine børns sikkerhed

For tyve eller tredive år siden var det slet ikke normalt, at børn og voksne tog en cykelhjelm på, inden man begav sig ud i trafikken. Men det er heldigvis blevet mere reglen end undtagelsen, at forældre udstyrer deres børn med hjelmen, der beskytter barnets hoved, hvis uheldet er ude. Det er jo ingen hemmelighed, at cyklister i alle aldre fylder godt op i statistikken over uheld og ulykker i trafikken, og som den bløde trafikant er det jo oftest cyklisten, det går hårdest ud over. Det er ikke en risiko, du ønsker at dit barn skal løbe.

Ifølge Danmarks Havarikommission betyder brugen af cykelhjelm, at skader på hovedet bliver væsentligt reduceret, og i nogle tilfælde endda forskellen på liv eller død. En undersøgelse i Norge har konkluderet, at halvdelen af skader i hovedet ved cykelstyrt kan undgås, når man bruger en korrekt monteret hjelm. Nutcase cykelhjelm børn lever naturligvis op til alle standarder om sikkerhed.

Når du køber cykelhjelm til dine børn er der naturligvis andre ting, du skal tænke på, udover hvor flot og funklende, den ser ud. Valget af størrelse og pasform er selvfølgelig rigtig vigtigt i forhold til komfort og sikkerhed. Med Nutcase cykelhjelm børn har du altid mulighed for at finindstille hjelmen med den smarte skrueindstilling i nakken, så den altid sidder tæt og fast om hovedet.

En hjelm må ikke blotte panden og hænge og dingle ned i nakken. Baghoved, tindinger og pande skal alt sammen beskyttes, og det bliver de, når hjelmen sidder vandret på hovedet med to til tre centimeter fra øjenbryn til forkanten af hjelmen. Og husk nu at tjekke om hjelmen sidder ordentligt på barnets hoved, for børn vokser jo hurtigt – også i hovedstørrelse!

’Jeg elsker min hjerne’ lyder Nutcase Børn motto oversat til dansk, og det er jo det, cykelhjelmen er der for – for at beskytte det, man elsker allerhøjest.

Tag barnet sikkert med ud i trafikken med Nutcase cykelhjelm børn

Alt for mange cykelhjelme til børn lever ikke op til sikkerhedskravene, når de udsættes for tests af myndighederne. Det kan være at hjelmens skal er for tynd, at remmene ikke lukke sig godt nok omkring hovedet eller at hjelmen ikke kan ses tilstrækkeligt i mørke. Derfor skal man som forælder altid være meget opmærksom på, om hjelmen, man vil købe, bærer de rette mærkater der viser, om cykelhjelmen er godkendt efter alle regler og love.

Nutcase cykelhjelm til børn – kaldet Little Nutty – er en serie af de hjelme, der for længst er godkendt af myndighederne over hele verden. Og så har Nutcase cykelhjelm til børn den kæmpestore fordel, at den er elsket af stort set alle børn. De kan nemlig altid finde en model og et design, de kan lide. Det kan være, at cykelhjelmen skal være nuttet og sød, at den skal være sej og smart, eller måske den skal være sjov og festlig.

Nutty cykelhjelm børn tilbyder dem alle, og der er ingen grænser for opfindsomheden bag de farverige hjelme med illustrationer, tegninger eller striber. Der er for eksempel mønstre med blomster, mariehøner, snelandskaber, skildpaddeskjold og hjerter til pigerne. Og der er for eksempel dinosaurer, piloter, kanonkonger eller ildkugler til drengene. Og der er såmænd også farvestrålende prikker, striber og buer i smukker farver, som er tydelige at få øje på ude i trafikken. 

Men en hjelm skal ikke bare være sikker og sjov, den skal også være rar for barnet at have på, for ellers risikerer man, at den hurtigt bliver valgt fra og ”glemt” at tage på. Nutcase cykelhjelm børn Little Nutty har en nem rund spændeskive indsat i nakken, som kan strammes eller løsnes alt efter behov. Det betyder, at barnet aldrig nehøver at klage over, at hjelmen sidder dårligt på hovedet. Og som noget helt nyt og banebrydende fastspændes hageremmen med et magnetisk spænde, som kan klares med én hånd! Det betyder, at hverken du eller dit barn skal stå og fumle med låsemekanismen, der nogle gange kan være svær at håndtere.

Samtidig er det magnetiske spænde praktisk, for barnet kan sagtens selv håndtere at få hjelmen af og på. Og det allerbedste er selvfølgelig, at remmen og spændet aldrig kommer til at klemme den følsomme hud under hagen – noget, som børn hader, når det sker. Med en Nutcase cykelhjelm til børn får du også mulighed for at købe særlige indlæg i fleece og ørepuder, så barnet kan holde sig varm i vinterperioden og ikke behøver at få mast en hue ind under hjelmen. Little Nutty har også tænkt på ventilationshullerne, som er skærmet af med et smart system, så der ikke slipper sne, regn eller snavs ind under cykelhjelmen. 

Sikkerhed er en selvfølge med en Nutcase cykelhjelm til børn

I Danmark har så godt som alle skolebørn en cykel, som de bruger på skole og fritidsinteresser. For de fleste bliver cyklen en følgesvend for resten af barndommen og ungdommen og for så vidt i voksenalderen også. Derfor er det utroligt vigtigt, at barnet lærer de grundlæggende gode vaner, når de skal ud på cyklen, for så er der større muligheder for, at de forbliver tro mod de vaner fremover. Det gælder ikke mindst at tage cykelhjelmen på hovedet – og at gøre det altid! Undersøgelser fra mange lande viser alle det samme, nemlig at risikoen for varige men eller hjerneskader mindskes med op til 50 procent, når barnet bærer cykelhjelm.

Med en Nutcase cykelhjelm børn er dine elskede sikre på, at de er optimalt beskyttede, hvis uheldet skulle være ude. Samtidig er børnene glade for at få den smarte cykelhjelm på hovedet. Det er en en win-win situation! Men husk at vi ikke kun har et udvalg fra Nutcase Børn, men også modeller til voksne.