Cykelsadler til racercykler

Sadel til racercykel

Har du en super god racercykel vil du naturligvis også gerne have en super god racersadel der giver den bedste komfort på den lange tur.

Hos eCykelhjelm.dk har vi selvfølgelig også tænkt på de fartglade der sidder på racercyklen. Vi har et godt udvalg af cyklesadler til racercyklen som du kan finde på vores hjemmeside.

En racersadel er let genkendelig på den lange smalle og flade form der giver rytteren en rigtig god kørefornemmelse.

Polstring af racersadler

Polstringen på en racersadel er mere hård end for eksempel en sadel til almindelige cykler.

Dog findes der også racersadler med fordybning eller hul i ned langs midten i sadlen så halebenet bliver skånet bedst muligt under den lange cykeltur.

Racersadler med BIO-skum eller gel-polstring er både kendt og populært blandt cykelryttere da det giver en fantastisk god og komfortabel sæde i alle racersadler.

Racersadlen til dig

Vi har på vores lager racersadler der især egner sig til kvinder, og ligeledes racersadler til mænd, men du kan også vælge en uni-sex racersadel.

Der er stor forskel på hvilke ønsker og krav den enkelte person har til en racersadel, men man skal altid vælge den sadel man sidder bedst i, uanset om sadlen er beregnet til et bestemt køn.

Racersadler til alle racercykler

Vi har et super godt udvalg af racersadler der opfylder de krav og behov cykkelryttere har til racersadler hvad enten der køres sammen med venner et par gange om ugen eller køres på højt plan.

Du kan vælge en sadel i et nyt smart look, en virkelig flot sadel med retro look eller en racersadel med et ganske almindeligt look. Du skal bare huske, at det er vigtigt at du vælger den sadel der passer bedst til din kropsbygning og bagdel.