Cykelsadler til børn

Cykelsadler til børn

Skal dit barn have en ny cykelsadel er det vigtigt at vælge en sadel der passer til både cyklen og dit barns ønsker og behov.

For at kunne leve op til børnenes krav og behov har vi hos eCykelhjelm.dk et godt udvalg af de bedste cykelsadler. Se mere nedenfor.

Børnesadler fra Bike Attitude

Vi har blandt andet fra det populære Bike Attitude de lækreste cykelsadler til børn hvor der virkelig er lagt vægt på kvalitet og komfort.

Vi har et stort udvalg i cykelsadler med motiver og ensfarvede, alle med en god polstring og lang levetid.

Mange børn elsker sjove, farlige eller søde motiver på deres sadler mens andre foretrækker en ensfarvet overflade.

Formen kan enten være en sporty model eller en der er lidt mere rund i formen, så kig engang på vores hjemmeside hvor du helt sikkert kan finde den helt perfekte cykelsadel til dit barn. 

Lad børnene sidde blødt - vælg sadler med polstring

En god polstring kan for eksempel være en skumpolstring der giver en virkelig god og blød sadel som dit barn vil sidde godt i. 

Et rigtigt godt valg kan være en cykelsadel med gel polstring. En gel polstring giver en fantastisk blød og god siddekomfort. De gel polstrede cykelsadler har en lille fordybning i midten hvilket giver ekstra god beskyttelse til halebenet og absorberer de værste slag når barnet cykler i ujævnt terræn.

Vil dit barn gerne køre i bakket terræn vil i hos os finde en flot sporty model der egner sig til formålet. Skal dit barn med dig på en hyggelig cykeltur eller måske cykle til skolen er det måske en mere blød model i søger, en sådan model vil i også finde hos os.

Find cykelsadler til hele familien hos eCykelhjelm.dk

Skal hele familien på en hyggelig cykeltur eller måske en cykelferie, har vi naturligvis også cykelsadler til både mor, far og bedsteforældre.

Alle skal jo gerne sidde godt i sadlen når der skal cykles.