Cykellås

Kvalitetsrige og gode cykellåse til alle slags cykler

Har du en cykel, bør du selvfølgelig også have en cyklelås, der kan sikre din cykel fra ikke at blive stjålet, når du forlader den. Der findes mange forskellige cykellåse, og er du på udkig efter en god en af slagsen, så er du kommet til det helt rette sted. Hos eCykelhjelm har vi nemlig et kæmpe udvalg af cykellåse i topkvalitet, som alle er gode til sit formål. De er alle produceret i materialer, der gør, at de holder godt og ikke blot kan klippes over i forsøg på at stjæle cykler.

Hos eCykelhjelm har vi cykellåse til alle slags cykler. Det burde altså være muligt at finde noget, du kan bruge til at sikre din cykel. Tjek vores kæmpe udvalg og spørg endelig, hvis du er i tvivl om, hvilken der vil passe bedst til din type cykel.

Se også alt vores andet smarte tilbehør til cykler. Vi har blandt andet smart elektronikcykelsadlerringeklokker og meget mere.

Det er selvfølgelig heller ikke nok blot at sikre cyklen. Sørg ligeledes for at sikre dig selv og dit hovede, når du begiver dig ud i trafikken. Vi har et bredt udvalg af cykelhjelme i alle størrelser og til både mændkvinderbørn og babyer. Ikke nok med det, så finder du både helt almindelige cykelhjelme til hverdagsbrug, racerhjelmeenkeltstartshjelmelandevejshjelmehjelme til elcykler og mange flere.

Mange forskellige typer af låse

Som sagt findes der et hav af forskellige cykellåse på markedet. Det samme gør der hos eCykelhjelm. For os er det vigtigt at give vores kunder et bredt udvalg af muligheder - også når det kommer til typer af cykellåse. Hos os finder du både cykellåse med nøglecykellåse med kodefoldelåsefastmonterede cykellåse og mange flere. Der er altså rig mulighed for at finde lige netop den cykellås, du synes allerbedst om og som passer bedst til din cykel og lige netop dit formål. Er du i tvivl om, hvordan de enkelte låse fungerer, eller hvilket der er det rette valg for dig, så kan du til enhver tid kontakte os og spørge om hjælp.

Når du skal vælge, hvilken lås, du skal have til din cykel, er det som regel en smagssag og handler om, hvad du foretrækker. Nogle foretrækker eksempelvis at skulle indtaste en personlig kode fremfor at skulle holde styr på en nøgle, og andre foretrækker det omvendt. Vælger du en fastmonteret lås, skal du ikke tænke på andet end at holde styr på en nøgle. Med en fastmonteret lås, sidder låsen altid på cyklen, og så er den en af de sikreste og mest effektive.

Undgå stjålne cykler med en god cykellås

Aldrig har der været stjålet så mange cykler, som der gør i disse år. Og det er ikke engang fordi, at folk er blevet dårligere til at huske at låse cyklen, når de stiller den fra sig. De mange cykeltyverier skyldes flere afgørende faktorer. Tyvene er blevet mere professionelle og frække, når de rydder et helt område for cykler ved simpelthen at løfte cyklerne op i en ventende lastbil. Eller de har værktøj med, som kan kappe de svageste af cykellåsene over. Og det er netop en af de vigtigste forklaringer på stigningen. Den hyppigste årsag til tyverierne er nemlig, at der er alt for mange dårlige låse i omløb, for det kan være fristende at købe en billig cykellås, men det er en dårlig idé, hvis du har din cykel kær. Risikoen for at din cykel bliver stjålet stiger desuden i takt med hvor dyr, ny og luksuriøs den er.

Derfor er der ingen vej udenom – du skal købe en forsikringsgodkendt og gennemtestet lås med kode – det er den eneste sikkerhed du har for at sikre din cykel med en cykellås – og samtidig er du sikker på, at du får udbetalt en forsikring, hvis uheldet og tyvene er ude. Der findes et væld af låse på markedet, men hvis du dropper alle idéer om en billig og ubrugelig cykellås, så skal du i stedet se dig om efter enten en bøjlelås, en wirelås, kodelås eller en kædelås. Det er egentlig meget enkelt, for du skal bare gøre det hele så svært som muligt at stjæle den.

Forsikringsgodkendt cykellås

Begynd med at finde ud af, hvordan du ønsker din forsikringsgodkendte cykellås. Skal den monteres på cyklen eller skal den være til at tage af og på, skal den låse cyklen sammen med et cykelstativ eller lignende. Skal den være kort eller lang – bred eller tynd. Find ud af det, inden du begiver dig ud for at købe låsen, for ellers er der umådeligt mange at vælge imellem. Der findes desuden forskellige cykellåse, der er bedst egnede til citybikes, til racercykler eller mountainbikes, så se dig godt omkring, inden du køber din nye cykellås, der naturligvis skal være testet og godkendt af forsikringsselskaberne.

Økonomi er et emne for de fleste, og der er heldigvis en cykellås til enhver pengepung. Så længe du bestemmer dig for et kvalitetsprodukt, behøver den billigste godkendte cykellås med kode ikke nødvendigvis være den ringeste

Vær påpasselig med din elskede cykel og køb en forsikringsgodkendt cykellås fra starten

Når du nu har investeret i en kvalitetscykellås, så sørg nu for at passe godt på den – ligeså godt som du passer på din cykel. Låsen skal renses og smøres jævnligt, for ellers står du en kold vintermorgen med en lås, der binder, og som kan være mere end bare svær at låse op. Derudover bliver både cykellåsen og dine nøgler slidt op eller ødelagt længe inden, det burde ske. Med alle de råd er du nu klædt ordentlig på til at finde den cykellås, der skal holde langfingrede cykeltyve væk og cyklen din i mange år fremover.

Billige cykellåse til fordelagtige priser

Ikke nok med, at alle vores cykellåse er af super god kvalitet, hvilket betyder, at de kan bruges igen og igen og holder i lang tid, så får du dem ligeledes til gode og fornuftige priser. Du er altså kommet til det helt rette sted, hvis du ønsker en lås, der kan sikre din cykel mod tyveri samtidig med, at du ikke skal bruge en formue på dem.

Du kan også holde øje med gode tilbud og udsalg på cykellåse og andre produkter. Indimellem har vi udsalg på udvalgte produkter i vores shop, og derfor vil du også kunne opleve, at kunne få cykellåse og andre produkter endnu billigere og til endnu bedre priser.

Cykellåse i forskellige farver

Du har måske prøvet det før - du skal finde din sorte kuffert blandt 500 andre sorte kufferter i lufthavnen. Det kan indimellem virke som en uoverskuelig opgave, og tanken om, at en anden ved en fejl har taget din kuffert i stedet for deres egen, er ikke rar. Det samme kan gøre sig gældende for cykler. Nogle synes, det er smart at have en cykellås i en anden farve end sort. Det kan være smart, hvis du som regel parkerer din cykel steder, hvor der er mange andre cykler. Med en cykellås med en mere fremtrædende og unik farve end sort, kan du bedre se og genkende din egen cykel på afstand, når du skal finde den i mængden.

Hos eCykelhjelm har vi cykellåse i mange forskellige farver - også de farver du kan se på lang afstand. Find dem blandt andre i pink, gul, grøn, blå og mange flere farver. Der er også rig mulighed for, at du eksempelvis kan matche din cykellås med farven på din cykelhjelm. Vi har masser af smarte cykelhjelme i alle mulige størrelser og farver. Du kan blandt andet finde lilla cykelhjelmeorange cykelhjelmeblå cykelhjelme og mange flere. Se også vores udvalg af smart beklædning og cykeltøj, hvis du vil matche endnu mere på dine cykelture.

Giv en cykellås i gave

Mangler din far, ven, søster eller en anden en ny cykellås, og vil du gerne give en i gave, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har selvfølgelig masser af cykellåse, men er du i tvivl om, hvilken lås personen ønsker, kan det selvfølgelig være lidt svært. Heldigvis tilbyder vi muligheden for, at du kan købe et gavekort til vores shop. Det er nemt og enkelt, og på denne måde kan ham eller hende, du giver gaven til, selv vælge, hvilket cykellås det skal være. Det er en fordel for alle parter, og modtageren af gaven vil helt sikkert blive glad og tilfreds.

Gavekortet kan selvfølgelig også bruges på alle vores andre produkter i shoppen. Skulle modtageren af gavekortet eksempelvis hellere have lyst til at bruge det på en ny cykelkurv eller en smart cykelcomputer, er dette selvfølgelig også muligt. Der er frit valg på alle hylder, når gavekorter skal indløses hos eCykelhjelm.

Er du i tvivl om, hvilken lås du skal vælge?

Hvis du ikke er sikker på, hvilken lås, du lige skal vælge til din cykel, så tøv ikke med at kontakte os og spørge om hjælp. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og opklare dine tvivler. Vi ved, hvor irriterende det kan være, at få stjålet en cykel, og derfor vil vi selvfølgelig gøre alt for at hjælpe dig med at undgå, at det sker for dig.

Kontakt os på mail eller på telefon 61 10 93 93, så vi sammen kan finde den helt rette cykellås til dig og din cykel, så du kan cykle i fred og ikke længere skal være bekymret for at få stjålet din cykel.