Cykellås

Cykellåse

I denne kategori har vi gjort os umage med at finde de sikreste cykellåse på markedet. Det har vi gjort så du, ved køb af en af disse låse, kan få ro i sindet og tør stille din cykel fra dig uden at frygte at den bliver stjålet. Udvalget af cykellåse er bredt og du vil helt sikkert kunne finde cykellåse til hele familien.

Aldrig har der været stjålet så mange cykler, som der gør i disse år. Og det er ikke engang fordi, at folk er blevet dårligere til at huske at låse cyklen, når de stiller den fra sig. De mange cykeltyverier skyldes flere afgørende faktorer. Tyvene er blevet mere professionelle og frække, når de rydder et helt område for cykler ved simpelthen at løfte cyklerne op i en ventende lastbil. Eller de har værktøj med, som kan kappe de svageste af cykellåsene over. Og det er netop en af de vigtigste forklaringer på stigningen. Den hyppigste årsag til tyverierne er nemlig, at der er alt for mange dårlige låse i omløb, for det kan være fristende at købe en billig cykellås, men det er en dårlig idé, hvis du har din cykel kær. Risikoen for at din cykel stjæles stiger desuden i takt med hvor dyr, ny og luksuriøs den er.

Derfor er der ingen vej uden om – du skal købe en forsikringsgodkendt og gennemtestet lås med kode – det er den eneste sikkerhed du har for at sikre din cykel med en cykellås – og samtidig er du sikker på, at du får udbetalt en forsikring, hvis uheldet og tyvene er ude. Der findes et væld af låse på markedet, men hvis du dropper alle idéer om en billig og ubrugelig cykellås, så skal du i stedet se dig om efter enten en bøjlelås, en wirelås, kodelås eller en kædelås. Det er egentlig meget enkelt, for du skal bare gøre det hele så svært som muligt at stjæle den.

Forsikringsgodkendt cykellås

Begynd med at finde ud af, hvordan du ønsker din forsikringsgodkendte cykellås. Skal den monteres på cyklen eller skal den være til at tage af og på, skal den låse cyklen sammen med et cykelstativ eller lignende. Skal den være kort eller lang – bred eller tynd. Find ud af det, inden du begiver dig ud for at købe låsen, for ellers er der umådeligt mange at vælge imellem. Der findes desuden forskellige cykellåse, der er bedst egnede til citybikes, til racercykler eller mountainbikes, så se dig godt omkring, inden du køber din nye cykellås, der naturligvis skal være testet og godkendt af forsikringsselskaberne.

Økonomi er et emne for de fleste, og der er heldigvis en cykellås til enhver pengepung. Så længe du bestemmer dig for et kvalitetsprodukt, behøver den billigste godkendte cykellås med kode ikke nødvendigvis være den ringeste

Vær påpasselig med din elskede cykel og køb en forsikringsgodkendt cykellås fra starten

Når du nu har investeret i en kvalitets cykellås, så sørg nu for at passe godt på den – ligeså godt som du passer på din cykel. Låsen skal renses og smøres jævnligt, for ellers står du en kold vintermorgen med en lås, der binder, og som kan være mere end bare svær at låse op. Derudover bliver både cykellåsen og dine nøgler slidt op eller ødelagt længe inden, det burde ske. Med alle de råd er du nu klædt ordentlig på til at finde den cykellås, der skal holde langfingrede cykeltyve væk og cyklen din i mange år fremover.