Cykellås

Cykellåse

I denne kategori har vi gjort os umage med at finde de sikreste cykellåse på markedet. Det har vi gjort så du, ved køb af en af disse låse, kan få ro i sindet og tør stille din cykel fra dig uden at frygte at den bliver stjålet. Udvalget af cykellåse er bredt og du vil helt sikkert kunne finde cykellåse til hele familien.

Køb en godkendt cykellås hos eCykelhjelm

Danmark var det første land i verden, der byggede et sammenhængende net af nationale cykelruter, og vi danskere elsker at tage cyklen med os overalt, hvad enten det er i skole, på arbejde, på ferie, weekendtur, eller bare ud og handle. Cyklen er nok en af de mest benyttede genstande i en hustand, og spiller en central rolle i hverdagen for de fleste af os. Derfor skal du have en cykellås så du med ro i maven kan bruge din cykel hver dag uden at tænke på den måske er væk den ene dag.

Cyklen betyder meget for mange af os, og derfor skal tyveri forebygges, og det gør man bedst ved at købe en forsikringsgodkendt cykellås til din cykel eller måske en cykellås med kode – det er den eneste sikkerhed du har for at sikre din cykel og samtidig er du sikker på, at du får udbetalt en forsikringssum, hvis uheldet er ude.

Stort udvalg af cykellåse

Vi har alle former for låse til cyklen. Vores udvalg inkluderer ABUS cykellås, godkendte cykellås, cykellås med kode, foldelås, Cykellåse (børn), trelock cykellåse, cykellås med nøgle, kædelåse, spiral lås samt fastmonteret cykellås.

For at hjælpe dig med at finde den rigtige cykellås har vi inddelt sortimentet i kategorier:

Dette gør det nemt at finde den bedste cykellås i forhold til dine behov.

Køb en kvalitets cykellås fra starten

Når du nu har investeret i en kvalitets cykellås, så skal man også passe godt på den – ligeså godt som man passer på sin cykel. Låsen skal renses og smøres jævnligt, for ellers står du en kold vintermorgen med en lås, der binder, og som kan være mere end bare svær at låse op. Se vores kategori for plejemidler, derunder olie til låse og kæder: Plejemidler.

Vi hos eCykelhjelm anbefaler , at man både har/køber en fastmonteret lås, samt en ekstra cykellås til områder risikoen for tyveri er "højere". Det kunne eksempelvis være en lås fra ABUS, eller en klassisk kædelås.

Hos eCykelhjelm.dk har vi et bredt udvalg til fordelagtige priser og har også et stort udvalg af reservedele til din cykellås hvis der skulle være behov for udskiftning samt andet cykeludstyr.

Hvilken cykellås skal du vælge?

Når du har købt en ny cykel, som du gerne vil have for dig selvleder du efter en cykellås, der skal sikre din cykel mod tyveri. Vores udvalg af cykellåse er stort og det kan være forvirrende at finde ud af hvilken cykellås som netop du skal bruge til din cykel, og en du synes om. Vil du sikre dig, at du vælger en cykellås som er forsikringsgodkendt så skal du se alle vores forsikringsgodkendte låse. Er du i tvivl om hvilken cykel lås du skal vælge, så er du også velkommen til, at kontakte os.

Hvornår er en cykellås godkendt?

En cykellås er i Danmark forsikringsgodkendt hvis kun den kan åbnes med nøgle. Det er langt fra alle cykellåse der er forsikringsgodkendte. Vælger du eksempelvis en kodelås til din cykel skal du være opmærksom på den efter danske standard ikke er forsikringsgodkendt. Dette skyldes som sagt, at cykellåse som skal kunne forsikringsgodkendes i Danmark skal kun kunne åbnes med en nøgle.

Hvad koster en cykellås?

Vores udvalg af cykellåse varierer meget i pris. Vi har cykellåse helt ned til 29 kr. men også kvalitets cykellåse op til 1629 kr.