Fra Casco

Casco Mini Pro2 pink

Seje og farverige designs, der giver enestående sikkerhed for små skiløbere. Godkendt til Ski & cykel. Raffineret ventilationssystem for optimalt hjelmklima.... (Læs videre)

Seje og farverige designs, der giver enestående sikkerhed for små skiløbere. Godkendt til Ski & cykel. Raffineret ventilationssystem for optimalt hjelmklima. Multifunktionel, kan både bruges til skiferien, skihjelm, skateparken, skaterhjelm, cykelhjelm, og til hverdagen. Justerings mulighed i nakken, for den perfekte pasform. 
Hjelme til: Børn

Super fed hjelm fra Casco i høj kvalitet, hjelmen er velegnet til ski og cykel, hjelmen kommer i en lækker Pink/rosa,
en lækker børnehjelm i høj kvalitet. Produceret i Tyskland, og EU godkendt.

OBS! Aftagelige ørevarmere medfølger. 

Solbriller sælges seperat. 

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

tor 25 feb - fre 27 feb
Standard levering

649,00 KR

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm, der vil gøre dig bemærket i trafikken, er denne hjelm det perfekte match til dig. Hjelmen er designet i et flot urbant design, der ikke ligner en traditionel cykelhjelm. Dette kombineret med dens unikke glansfulde farve, vil give dig en hjelm, der ikke ligner de fleste, og det er udelukkende en god ting, når man som cykelrytter gerne vil bemærkes af medtrafikanter.

Hjelmen kan købes i
forskellige størrelser og er udstyret med et smart justeringssystem, der gør det muligt at finde den helt rette pasform på blot få sekunder. Hjelmen er desuden udviklet med en ekstra tyk skal, for maksimal beskyttelse, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Denne hjelm er det perfekte match til dig, der er på udkig efter en cykelhjelm, der ikke minder om en traditionel model, men også giver dig maksimal beskyttelse og komfort. 

ANBEFALEDE PRODUKTER