Cykelhjelm i julegave

Giv en cykelhjelm i julegave

Når du nu alligevel vil forkæle dem du holder af med en julegave, hvorfor så ikke gøre det med en gave hvor budskabet, vedrørende din kærlighed til dem, står lysende klart? Med en cykelhjelm fortæller du at du elsker dem og gerne ser at de passer på sig selv, de steder hvor man er ekstra udsat og sårbar over for færdselsulykker.

I udvalget nedenfor har vi fundet lidt hjelme frem vi tænker er alletiders julegave idéer. Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os direkte.

KATEGORIEN VIL BLIVE OPDATERET MED FLERE VARER I LØBET AF DECEMBER!

Cykelhjelm i julegave? Sikke en alletiders idé!

I denne kategori kan du finde en masse gode tilbud på flere af vores produkter. Julen koster mange penge, så det at kunne spare penge er en at foretrække.

Vi har samlet en masse forskellige hjelme og tilbehør som vi mener kunne være en alletiders julegave. En cykelhjelm er uden tvivl en alletiders kærlighedserklæring til dit livs udkårene, eller et "Jeg vil så gerne du passer på dig selv" gave til din søn eller datter.

Når du køber en julegave hos os, kan du være sikker på at du kan få den byttet efter jul hvis den mod forventning ikke skulle passe eller falde i gavemodtagerens smag. Faktisk har vi hele 365 dages fuldreturret, så længe varen du har købt ikke er taget i brug og i stadig har den oprindelig hjelmkasse. 

Det er selvfølgelig et begrænset udvalg vi viser i denne kategori, for vi har uden tvivl masser af fantastiske hjelme på webshoppen, så det har uden tvivl været helt umulige at vælge. Derfor skal du endelig være velkommen til at tage et kig rundt på siden.

Hvis du gerne vil slippe for "kiggeriet" og have lidt vejledning, har vi nedenfor lavet en guide for hvilke hjelme der passer perfekt til hende, ham, datteren, sønnen og bedsteforældrene. Du kan sagtens finde cykelhjelme til hele familien.

Julegaven til hende

For kvinder skal cykelhjelme ofte være klædelige, sidde godt, samt matche tøjet. Derudover vil mange kvinder gerne have en cykelhjelm hvor de kan have sat håret op i en hestehale.

Når der vælges cykelhjelme til kvinder er det oftest sorte cykelhjelme, hvide cykelhjelme, eller grå cykelhjelme valget falder på. Især cityhjelme som Abus Hyban, Abus Lane-U, samt Abus Urban-i er blandt kvinders foretrukne. Dog drømmer de fleste kvinder nok mest om en Hövding airbag, alene fordi den ligner et halstørklæde, og er let og smart. Kvinder der elsker at have opsat hår vil være ellevild med en Abus Yadd-I, da den har en elastisk nakkespænde der gør det muligt at have sat håret op uden problemer. Her kan en Abus Hyban også godt bruges.

Julegave til ham

Mænd er vilde med cykelhjelme med skygge der kan bruges til både hverdagsbrug, samt en rask tur ud i skoven. 

All-around hjelme som Bell Quarter, samt Nutcase er også et hit når turen går til og fra arbejde. Sorte, hvide og grå farver falder oftest i god jord hos mændende, men flere vælger i større grad blå og grønne farver.

Hvis der skal mere fart over feltet falder valget oftes på en Abus MountK, der med sike unikke pasform er en tro følgesvend man nødig vil være foruden.

Julegave til datteren

Piger er glade for motiver og de er ikke bange for at vælge farverige hjelme i alverdens farver. Lilla, hvid, samt pink er dog blandt de foretrukne. Piger vil, ligesom kvinder, gerne have hjelme hvor de kan have en hestehale og her er Youn-I modellen fra Abus helt perfekt. 

Når der skal bestilles cykelhjelme til børn, kræver det at man vælger hjelme der kan bruges både til en tur ud på rulleskøjterne, samt en rask tur på cyklen. 

Farver skal der til! Urbanwinner er lige kommet med nogle nye farvrige skaterhjelme der giver den max gas med farverne. Der er wauw effekt for alle pengene.

Julegave til sønnen

Med drenge er der oftest fart over feltet, så drenges cykelhjelme skal være en nogle man hurtigt og nemt kan få på. Søg derfor gerne efter cykelhjelme med magnetisk åbning, det gør nemlig "tag-af-og-på-processen" bliver meget hurtigere!

Drenge elsker også farver, især blå, grøn, orange og sort er blandt de foretrukne. Drenge ser også meget gerne at deres hjelme har en rund form (skaterhjelme). Derudover er de også glad for MTB cykelhjelme, som MountX, samt Bell Sidetrack


Helt små drenge er betaget af dyr, aliens, rummænd og andre sjove motiver. Børnehjelme som Abus Smiley, samt Abus Anuky, er helt sikkert hjelme der ville bringe smilet frem.

Julegave til bedsteforældrene

Sjovr nok høre bedsteforældrene til den genereation der er sværest at få overtalt til at bruge cykelhjelm. Man skulle ikke tro det, men bedsteforældre, samt teenagere har svært ved at se fidusen ved en cykelhjelm. 

Derfor skal de overtales og det kræver derfor de helt rigtige hjelme. En hjelm vi tit forslår til de ældrer, er Abus Urban-I Signal. Det gør vi fordi den har rigtig mange reflekser og integeret lys, der gør at den er synlig på flere km's afstand. 

Overvej en cykelhjelm med Mips!

Det hele nye indenfor cykelhjelme er MIPS. Mips er en integereret skal, der ved fald, roterer med hovedet, så man på den måde undgår hjernerystelser. Mips er en svensk opfindelse og er spået til at overtage cykelhjelmsmarked indenfor ganske få år. 

Cykelhjelme med Mips har vi følgende: Youn-I mips, Bell Quast Mips og Bell Giro Quarter Mips. 

En godkendt cykelhjelm til jul:

Alle vores cykelhjelme er godkendte. Det er simpelthen et must, så du som kunde kan føle dig helt sikker når du skal vælge en ny hjelm. Den godkendelse cykelhjelme skal have hedder CE EN 1078. Det betyder kort fortalt at cykelhjelmen er godkendt til kørsel på cykler. Dog betyder det også at skaterhjelme både kan bruges til cykler og rulleskøjter, men det er der faktisk mange cykelhjelme der kan i dag. 

TÆNK laver tests på flere cykelhjelme, hvilket betyder at du kan få endnu mere viden om de forskellige cykelhjelme. Der er et stort udvalg og det kan være svært at finde den helt rigtige hvis målet er at finde den sikreste på marked. Som en tommelfingerregl er et godt valg en cykelhjelm med MIPS. Mips er en ekstra beskyttelse der gør at du undgår at få hjernerystelse ved eventuelle fald og det i sig selv er helt sikkert noget man skal tage med i sine overvejelser.

Hjernerystelser er nemlig ikke sådan at spøge med og det kan give dig varige mén. Det kan påvirke hele ens liv, så derfor er det meget smart at man netop kan få cykelhjelme med integreret mips. Ikke mange kender til MIPS, men vi gør meget her på siden for at få flere og flere hjelme oprettet der netop har MIPS. Du kan læse mere om hjernerystelse på hjernerystelsesforeningens hjemmeside.

En TÆNK vinder er Nutcase Street, samt Nutcase Solid. iForm er glade for Urban-i V.2 hjelmene der vandt deres bedst i test.

At modtage en cykelhjelm i julegave er et sikkert hit! 

De ovenstående informationer er blot hvad vi har observeret fra henvendelser fra forældre, kærester, bedsteforældre, samt fra de ordre der er rullet ind på vores webshop de seneste par år.

Vi håber at denne guide kan hjælpe dig med at finde den helt rette cykelhjelm til ham, hende eller andre du holder af.

Rigtig glædelig jul.