Reference: PedAceBlack
NEDSAT
-300,00 KR
Cykelhjelm Velvet Black Pedelec 2.0 ACE cykelhjelm fra Abus

Fra Abus

Velvet Black Pedelec 2.0 ACE cykelhjelm fra Abus

Pedelec Velvet black ACE er en smart city-hjelm med visir og med integreret regnovertræk. Regnovertrækket finder du indbygget i hjelmens nakke.

Visiret kan skubbes op på toppen af hjelmen når du er færdig med at bruge det. Du kan sagtens have almindelig briller indenunder. (Læs videre)

Pedelec Velvet black ACE er en smart city-hjelm med visir og med integreret regnovertræk. Regnovertrækket finder du indbygget i hjelmens nakke.

Visiret kan skubbes op på toppen af hjelmen når du er færdig med at bruge det. Du kan sagtens have almindelig briller indenunder.

Pedelec Ace er en cykelhjelm med behagelig pasform, In-mold konstruktion, samt optimeret luftindtag. Alt i alt har hjelmen 21 luftkanaler, der med sit indbyggede fluenet, gør at du undgår at få kryb, fluer og andre insekter ind i hjelmen.

Denne fantastiske hjelm henvender sig til den cykelglade pendler, der kan lide en let hjelm med et “slankt” look, der hverken virker klodset eller tung at have på.

Det bedste ved Pedelec Ace er at du ikke behøver at stå og fumle med at få åbnet og lukket spændet, for det er ganske ligetil da denne model fås med magnetisk lukning.

Pedelec er CE godkendt, samt (NTA 8776) godkendt, hvilket betyder at hjelmen opfylder alle de sikkerhedskrav der i dag sættes til en god cykelhjelm. NTA betyder at hjelmen også er godkendt til elcykler.

Sikkerheden er i top med hjelmens indbyggede LED-baglygte der sidder placeret højt oppe i nakken.

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 1.499,00 KR

1.199,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Farve Sort
Model Pedelec 2.0 ACE
Formål Hverdag
Mærke Abus
Aldersgruppe Junior og voksen
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Stil Klassisk
Størrelse M: 52-57 cm, L: 57-62 cm
Luftindtag 21 lufthuller
Hagespænde Magnetisk
Skygge Ja (let aftagelig)
Nakkespænding Ja (drejespænde)
LED-lygte Ja (ikke godkendt som cykellygte)
Regnslag Ja (gemt i nakken)

ANBEFALEDE PRODUKTER