Reference: HFC-010367 (K67) EAN: 4002556307462
NEDSAT
-20,00 KR
Cykelhjelm Supershort teleskop håndpumpe med T-håndtag, sølv/grå

Fra SKS

Supershort teleskop håndpumpe med T-håndtag, sølv/grå

Her ser du en effektiv lille fætter. Lad dig ikke narre, for bag pumpens ydre er der en innovativ cykelpumpe med en utrolig god pumpeevne.

Cykelpumpen har nemlig et teleskopsystem, så når du hiver den nederste del ud, bliver pumpen større. Den nederste del på pumpen (den del der... (Læs videre)

Her ser du en effektiv lille fætter. Lad dig ikke narre, for bag pumpens ydre er der en innovativ cykelpumpe med en utrolig god pumpeevne.

Cykelpumpen har nemlig et teleskopsystem, så når du hiver den nederste del ud, bliver pumpen større. Den nederste del på pumpen (den del der står supershort på) kommer til at fungere som et t-formet håndtag. Se gerne videoen der er under billederne på dette produkt for at se hvordan den virker.

Pumpen er fylder ikke særlig meget når den er klappet sammen. På pumpehovedet er der en støvhætte så du undgår at få snavs ind i din pumpe.

Denne SKS supershort cykelpumpe kan bruges til alle slags cykelventiler. Skru toppen af for at skifte mundstykke og vælg lige netop det mundstykke/pakning der passer til den ventil du ønsker at pumpe op.

Med cykelpumpen får du et beslag. Beslaget passer til de cykler hvor du har mulighed for at monterer drikkedunksholder på. SKS Supershort er særlig god til MTB cykler.

Max tryk: 6 bar / 87 psi.
Længde: 164 mm.
Vægt: 103 g.

Skjul tekst

x Fjernlager (2-4 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

Vejl. udsalgspris: 219,00 KR

199,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

ANBEFALEDE PRODUKTER