Reference: HFC - 011285 (k30) EAN: 4002556668556
NEDSAT
-40,00 KR
Cykelhjelm SKS Air-X-Press 8.0 fodpumpe

Fra SKS

SKS Air-X-Press 8.0 fodpumpe

Fodpumper er blevet utrolig populære da de er nemme at betjene og er en helt enestående løsning når cyklerne på din adresse mister pusten.

Denne fodpumpen passer til alle slags ventiler (dunlop, racer og auto ventiler) og har et dobbelt pumpehovede hvor du kan skifte til den pakning... (Læs videre)

Fodpumper er blevet utrolig populære da de er nemme at betjene og er en helt enestående løsning når cyklerne på din adresse mister pusten.

Denne fodpumpen passer til alle slags ventiler (dunlop, racer og auto ventiler) og har et dobbelt pumpehovede hvor du kan skifte til den pakning der passer til lige netop den type ventil din cykel har. Fodpumpen har derudover et smart præcisionsmanometer hvor du nemt kan holde styr på trykket.

Sæt pumpehovedet på din cykelventil, sæt derefter fødderne på fodpumpens fod, hiv i det t-formet håndtag og pump - så enkelt er det.

Pumpehovedet har en smart lukning (håndtag) der gør pumpen mere håndterbar.

Har i forskellige slags cykler i husstanden er denne pumpe helt fantastisk. Pump fars racercykel op, mors MTB-cykel og send ungerne afsted med masser af luft i hjulene.

Pumpen er fremstillet af slidstærkt og ikke mindst holdbart plast materiale. Fantastisk kvalitet.

Yderligere info:

Output max: 8 bar/ 115 PSI
Højde: 60 cm høj
Slange m. hoved: 70 cm slange
Vægt: 800 gram.
Egnet til alle ventiltyper.

Skjul tekst

x Fjernlager (2-4 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

Vejl. udsalgspris: 238,00 KR

198,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

ANBEFALEDE PRODUKTER