Reference: Dime junior
NEDSAT
-230,00 KR
Cykelhjelm Giro Dime FS - Cykelhjelm MIPS - Mat Blå

Fra Giro

Giro Dime FS - Cykelhjelm MIPS - Mat Blå

Dime FS Mips har gode holdninger til dit barns sikkerhed, og sikrer det igennem robuste materialer og en behagelig pasform. Cykelhjelmen er lavet med MIPS, der holder dit barns hoved stabilt og sikkert under eventuelle hårde styrt og stød. Yderskallen er lavet med en fuld hardbody ABS... (Læs videre)

Dime FS Mips har gode holdninger til dit barns sikkerhed, og sikrer det igennem robuste materialer og en behagelig pasform. Cykelhjelmen er lavet med MIPS, der holder dit barns hoved stabilt og sikkert under eventuelle hårde styrt og stød. Yderskallen er lavet med en fuld hardbody ABS skal og foring af EPS liner, så dit barn bliver mødt med en robust og alsidig cykelhjelm. Roc Loc justeringssystem sørger for en kompakt og tæt hjelm, da størrelsen på begge led nemt kan justeres nøje. Barnet bliver desuden godt ventileret med svedtransporterende puder og 8 luftkanaler.

Anvendelse
Dime FS MIPS fra Giro skaber høje standarder omkring dit barns sikkerhed, så leg og cykling kan blive en god og sjov oplevelse. Cykelhjelmen præsenterer en god pasform, der kan justeres med Roc Loc justeringssystem, så den perfekte pasform kan opnås. Systemet benyttes blot ved, at man drejer på en drejeknap bagpå cykelhjelmen. Dog varierer hjelmens størrelser, så pasformen kan blive detaljeret ydeligere. Cykelhjelmen henvender sig til børn i alderen 0-12 år, og kan benyttes til cykling såvel som skateboarding.


Specifikationer

  • Farve: Mat blå
  • Aldersgruppe: Børn og junior op til ca. 12 år.
  • Indvendig omkreds: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • ABS Fuld hardbody skal med EPS liner
  • Svedtransporterende puder i forskellige størrelser for bedre tilpasning
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftkanaler

Kvalitetsniveau
Giro sætter høje standarder med sit mærke, der har leveret kvalitetsprodukter til amatører såvel som professionelle i årevis. Firmaet har specialiseret sig i innovation, komfort og funktionalitet, og forsøger dermed at optimere den gængse brugers præstationsniveau.

Vedligeholdelse
Giro Dime FS MIPS kræver ikke den store vedligeholdelse, men kan have godt af en våd klud ved skidt og snavs.


Skjul tekst

x Fjernlager (2-4 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

Vejl. udsalgspris: 649,00 KR

419,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Giro Quarter FS Cykelhjelm MIPS Sort
  • Giro Eclipse Spherical MIPS cykelhjem - Blå
Hvad er MIPS teknologien ?

- Se videoen nedenfor:

ANBEFALEDE PRODUKTER