Reference: Garden Purple
NEDSAT
-90,00 KR
Cykelhjelm Abus Super Chilly Børnehjelm, Garden Purple

Fra Abus

Abus Super Chilly Børnehjelm, Garden Purple

Abus Super Chilly børnecykelhjelm.

Flot børnecykelhjelm fra Abus Super Chilly, hvor sikkerheden er topprioriteret. Hjelmen giver en høj beskyttelse til barnets hoved og nakke. Cykelhjelmen kan let justeres bagpå med drejespænden, så pasformen tilpasses nøjagtigt til hovedet. Ydermere... (Læs videre)

Abus Super Chilly børnecykelhjelm.

Flot børnecykelhjelm fra Abus Super Chilly, hvor sikkerheden er topprioriteret. Hjelmen giver en høj beskyttelse til barnets hoved og nakke. Cykelhjelmen kan let justeres bagpå med drejespænden, så pasformen tilpasses nøjagtigt til hovedet. Ydermere er der integreret en LED-baglygte på drejespænden, hvilket øger synligheden yderligere.


Børnecykelhjelmen er fremstillet i In-Mold, hvilket betyder, at de enkelte dele er støbt sammen frem for limet. Det giver en flottere cykelhjelm og en højere beskyttelse. Ventilationshullerne giver den nødvendige afkøling til hovedet. De forreste huller er dækket med et fluenet, så barnet er sikret mod bier og fluer.

Der er tænkt på alle detaljer med Abus Super Chilly cykelhjelm. Stropper og hagespænde er fremstillet i et blødt og behageligt materiale, så huden ikke kommer i klemme. Børnecykelhjelmen er testet af TÛV - ét af verdens førende testinstituter. Herudover er hjelmen naturligvis godkendt af EU's regler og krav på området.

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

tor 06 mar - fre 08 mar
Standard levering

Vejl. udsalgspris: 449,00 KR

359,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR