Reference: viaNeonYe
NEDSAT
-220 DKK
Cykelhjelm Viantor Neon Yellow cykelhjelm fra Abus

Fra Abus

Viantor Neon Yellow cykelhjelm fra Abus

Det tyske mærke ABUS hører til blandt de førende og mest anerkendte mærker, når det kommer til cykelsportsudstyr. Det skyldes især deres sans for kvalitet og sikkerhed, og denne Viantor-model i farven Neon Yellow beviser i den grad, hvorfor ABUS er så populært blandt cykelentusiaster... (Læs videre)

Det tyske mærke ABUS hører til blandt de førende og mest anerkendte mærker, når det kommer til cykelsportsudstyr. Det skyldes især deres sans for kvalitet og sikkerhed, og denne Viantor-model i farven Neon Yellow beviser i den grad, hvorfor ABUS er så populært blandt cykelentusiaster verden over. Du får nemlig ved køb af denne hjelm en yderst komfortabel og solid hjelm, der desuden sikrer dig optimal ventilation. Herudover er den udstyret med Zoom Ace og et simpelt hagespænde, der gør, at du nemt vil kunne tilpasse den efter dit behov.

Viantor fås i størrelserne medium og large, og herudover er den særlig ideel for personer med langt hår, eftersom den efterlader masser af plads til en hestehale, og du behøver således ikke bekymre dig om irriterende tryk eller hovedpine, mens du er på farten.

Hjelmen har desuden 18 luftkanaler, og endelig er den udstyret med In-Mold-teknologi, som betyder, at du får en langt mere solid hjelm, der vil kunne holde til det meste.

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 799 DKK

579 DKK

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FarveGul/sort/rød m. hvidt mønster bagerst
FormålHverdag og sport
ModelViantor
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtMedium: 240 gram, Large: 260 gram
StilKlassisk
StørrelseMedium: 54-58 cm, Large: 57-62 cm
Luftindtag18 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
NakkespændingJa (drejespænde) - Zoom Ace
LED-lygteNej

ANBEFALEDE PRODUKTER