Reference: Giro Syntax mips
NEDSAT
-149,00 KR
Cykelhjelm Giro Syntax cykelhjelm, Mat Hvid/Sølv mips

Fra Giro

Giro Syntax cykelhjelm, Mat Hvid/Sølv mips

Syntax er en lækker landevejshjelm, i et slankt design. Den dækker lidt dybere i nakken, end andre tilsvarende hjelme. Den har desuden integreret MIPS, og In-Mold ┘ polycarbonat skal, med EPS liner. CoolFit ┘ Anti mikrobiel polstring, justerbare Roc Loc® 5 Air MIPS-system, 25 Wind Tunnel ┘ (Læs videre)

Syntax er en lækker landevejshjelm, i et slankt design. Den dækker lidt dybere i nakken, end andre tilsvarende hjelme. Den har desuden integreret MIPS, og In-Mold ┘ polycarbonat skal, med EPS liner. CoolFit ┘ Anti mikrobiel polstring, justerbare Roc Loc® 5 Air MIPS-system, 25 Wind Tunnel ┘
ventilationskanaler med intern kanalisering.

Sikkerhed og kvalitet
Denne Giro Synthe Mips cykelhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Hjelmen har MIPS, der beskytter dig mod vinklede styrt og vrid, og det aerodynamiske design giver dig optimal fart.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, og du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Giro hjelmen har et Roc Loc® Air justeringssystem, som øger ventilationen og samtidig giver en imponerende pasform. Når du skal tilpasse hjelmen, er det vigtigt at den sidder korrekt vandret placeret på hovedet. Du justerer omkredsen ved at dreje på et lille hjul bagerst på hjelmen, og hermed får du den ultimative pasform.

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 399 DKK

Vejl. udsalgspris: 999,00 KR

850,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Giro Trella cykelhjelm, womens sort/sølv mips
  • Giro Tremor mips junior cykelhjelm, glacier
  • Giro Tremor mips junior cykelhjelm, mat lilla
Hvad er MIPS teknologien ?

- Se videoen nedenfor:

ANBEFALEDE PRODUKTER