Sadelovertræk

Sadelovertræk er en fantastisk opfindelse og er ganske uundværlig på regnfulde dage. Derfor vil du i denne kategori kunne finde et fantastisk udvalg af sadelovertræk i forskellige farver. Find også sadelovertræk med gel.

Vandtætte sadelovertræk

Danmark er et land med utrolig omskifteligt vejr og et land hvor det regner rigtigt meget. Det er derfor dejligt at kunne have et sadelbetræk på sin sadel, så man undgår at komme til at sidde på en våd sadel.

Hos eCykelhjelm.dk hjælper vi med at forebygge våde popo’er med vores brede udvalg af vandtætte sadelovertræk.

Sadelovertræk med gel

Det er vigtigt at kunne sidde komfortabelt på sin cykel når man er på tur. Der er ikke noget værre end at få ondt af at sidde for længe på sin cykelsadel. Cykelbetræk med gel er derfor sagen og gør at du undgår at få ondt i bagen af at cykle.

Har du haft brækket dit haleben kan det være en direkte nødvendighed at skåne dit haleben med et blødt gel betræk.

Sadelbetræk fra M-Wave

M-Wave er et af de mærker vi holder allermest af her hos eCykelhjelm.dk. Det er tysk kvalitet når det er bedst! M-Wave laver en masse forskelligt cykeltilbehør, men især deres sadelovertræk er utrolig attraktive.

Hos eCykelhjelm.dk vil du kunne finde sadelovertræk med skum, samt sadelovertræk med gel. M-Wave har også lavet betræk i unikke farver og med sjove designs.