Billig cykelhjelm til voksne og børn

Billig cykelhjelm

En cykelhjelm behøver ikke nødvendigvis koste op imod 1.000 kr. Vi har en række af billige cykelhjelme her i webshoppen, som ikke koster mere end få hundrede kroner. Udover vores faste billige cykelhjelme har vi også altid cykelhjelme på tilbud, som altså er nedsat fra en normalt højere pris – her får du rigtig meget for pengene.

Vælg en billig cykelhjelm uden at gå på kompromis med sikkerheden

Det er faktisk lidt af en skrøne at en dyr cykelhjelm er mere sikker end en billig cykelhjelm. Selvfølgelig skal man altid sikre sig, at hjelm bærer den korrekte godkendelse for, at den er sikkerhedsgodkendt. Det skal herhjemme fremgå på cykelhjelmen med CE certifikatet EN 1078, som er den europæiske sikkerhedsgodkendelse for hjelme til cykler, skateboards og så videre. Men herefter er der faktisk frit valg mellem utallige mærker, modeller og design, og det er muligt at spare mange penge på en billig cykelhjelm, da priserne varierer meget. 

En billig cykelhjelm kan være helt ok i forhold til den dyrere, for det er ikke sikkerheden, man er gået på kompromis med. Det kan for eksempel være designet, der er mindre sprudlende, og som producenten ikke har skullet bruge tid på at udvikle. Det kan også være komforten i form af remme og spænder, som måske er anderledes, men som ikke af den grund udgør en risiko ved et styrt eller en ulykke på cyklen. Uanset om hjelmen er billig eller dyr, så er der nogle standarder, som du skal være opmærksom på, og som en billig cykelhjelm kan leve op til lige så godt som en dyrere.

Du kan shoppe blandt et stort udvalg af forskellige cykelhjelme og hjelmtyper hos eCykelhjelm. Du finder både hjelme til herrerdamerbørn og babyer. Vi har et kæmpe udvalg, så det burde være muligt at finde en, der ikke blot er billig og af god kvalitet, men som ligeledes matcher resten af dine behov og ønsker.

Hos eCykelhjelm kan du ligeledes shoppe billigt cykeltilbehør og -udstyr såvel som billige reservedele til din cykel. Shop hos eCykelhjelm og spar en masse penge, selvom du shopper kvalitet.

Køb dig en god og billig cykelhjelm, der passer til lige netop dig

Hjelmen yder den bedste beskyttelse i et fald, når den sidder helt rigtigt på dit hoved. Det betyder, at du skal købe den rigtige størrelse, og er der et justerbart spændehjul bagerst på hjelmen, kan du finindstille størrelsen her, så den kommer til at sidde helt perfekt uden at stramme og irritere. Remmene eller stropperne skal også justeres, så hjelmen kan holde sig på plads, hvis uheldet skulle ske. Remmene skal danne et Y ved ørerne med den øverste del af bogstavet rundt om hver sin side af øret.

Alle hjelme – billige som dyre – har ekstra skumpuder, som du kan sætte på indersiden af hjelmen. Puderne gør hjelmen mere behagelig at bære i forhold til dens pasform, men de hjælper også med at holde den fast på hovedet, når du cykler. Hjelmen sidder først helt rigtigt når du med et let ryst med hovedet konstaterer, at hjelmen ikke bevæger sig. Hvis du cykler lange ture, er det også vigtigt, at der er god ventilation i hjelmen, så du får frisk luft ind til hovedet, og ikke bliver alt for overophedet der. 

En billig cykelhjelm er klart at foretrække frem for ikke at cykle med beskyttelse på det vigtigste, du har, nemlig hovedet og hjernen. Mange tænker måske, at det ikke er nødvendigt med en cykelhjelm, når nu der ikke er en lov, der dikterer det. Men alle undersøgelser viser altså, at man ved et styrt med hovedet fra en cykel mindsker risikoen for varige hjerneskader væsentligt, når man har en cykelhjelm på. Så hvorfor gå på kompromis med din egen sikkerhed, når der er så mange muligheder for også at købe en billig cykelhjelm, der ikke belaster dit budget i alvorlig grad.

Billige cykelhjelme til dit cykelformål

Hvad enten du har behov for en cykelhjelm til at cykle på racercykel, BMX eller til helt almindelig hverdagsbrug, så har vi lige netop det, du skal bruge - og så endda til gode, fornuftige og billige priser. Hos eCykelhjelm har vi hjelmtyper til alle typer af cykelformål, der på hver deres måde er med til at højne sikkerheden under dine cykelture.

De forskellige hjelmtyper har også hver deres fordele, når det kommer til den enkelte cykelsport. I racersporten gælder det eksempelvis om at veje så lidt som muligt - det samme gælder cyklen og udstyret - så man nemmere kan cykle hurtigt og komme hurtigt fremad. Skal du altså cykle på racercykel, kan det være en fordel at vælge en af de billige cykelhjelme, der ikke vejer specielt meget.

Billige cykelhjelme i flotte farver og mønstre

Du kan finde masser af billige cykelhjelme i flotte farver og med fine mønstre hos eCykelhjelm. Vi tilbyder alt fra gule cykelhjelme til blå cykelhjelme. Du kan også få dem i de mere neutrale farver såsom sorte cykelhjelme og hvide cykelhjelme. Vi har cykelhjelme i mange forskellige farver, og derfor bør det også være muligt, at finde lige netop den cykelhjelm i akkurat den farve, du synes allerbedst om.

Udover at vi har cykelhjelme i mange farver, så kan du ligeledes finde et stort udvalg af cykelhjelme med flotte og spændende mønstre såsom striber, dyreprint, blomster og meget mere. Udforsk vores produkter og alle de forskellige muligheder, så du er sikker på at finde den cykelhjelm, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Tilbud og udsalg til billige cykelhjelme

Ja, billige cykelhjelme er selvfølgelig billige i forvejen, men hvis du er heldig, kan du indimellem finde tilbud og udsalg på cykelhjelme, der gør dem endnu billigere, end de i forvejen er. Hold øje med alle de super gode tilbud, så du kan sikre dig selv en ultrabillig cykelhjelm.

Udover cykelhjelme kan du ligeledes finde cykeludstyr og meget mere på tilbud. Disse produkter kan du altså ligeledes få til ekstra gode priser indimellem. Der kan altså være gode penge at spare, når du shopper dine cykelhjelme, dit cykeludstyr eller dine reservedele hos eCykelhjelm.

Hjælp til at finde den rette billige cykelhjelm?

Synes du også, det kan være svært at finde rundt i alle de typer af cykelhjelme der findes, så kan du til enhver tid spørge os om hjælp. Vi vil være mere end glade for at kunne hjælpe dig på rette vej og finde den cykelhjelm, der passer dig og dine behov allerbedst. Hvad enten du har brug for en cykelhjelm til hverdagsbrug, til BMX’en, racercyklen eller noget helt andet, så kan vi med garanti finde en, der passer perfekt til dig.