Arctic Grey Thousand Heritage cykelhjelm


Denne flotte 50'er og 60'er inspireret grå (Arctic Grey) Heritage Thousand cykelhjelm er en moderne city-hjelme. Modellen er inspireret af det enkle design som vintage hjelme fra 50'erne og 60'erne havde. Cykelhjelmen er gennemført og har en...


Denne flotte 50'er og 60'er inspireret grå (Arctic Grey) Heritage Thousand cykelhjelm er en moderne city-hjelme. Modellen er inspireret af det enkle design som vintage hjelme fra 50'erne og 60'erne havde. Cykelhjelmen er gennemført og har en god pasform. Det smarte retro look gør, at den kan bruges af både mænd og kvinder. 

Hjelmen er godt ventileret med de fire luftkanaler bagpå og 3 ovenpå. Hagespændet har en enkel magnet lukning, hvilket gør det nem at betjening også bare med en hånd.  De justerbare stropper er fremstillet i ECO venligt komfortablet veganske læder, som er et økologisk mikrofiber materiale.  Cykelhjelmen har det smarte PopLock-systemet, som gør det muligt, at låse hjelm og cykel sammen, når du parkere cyklen.

Heritage hjelmen er en cykelhjelm i særklasse, der er testet og godkendt til at opfylde alle de strenge sikkerhedskrav til cykelhjelme.

 

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 879 DKK

799 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)På lager (1-2 dages leveringstid)FarveGrå
FormålHverdag
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
Vægt460g
StilKlassisk
HagespændeMagnetisk
SkyggeJa - fast
NakkespændingNej
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Carbon sort Thousand Heritage cykelhjelm
  • Navy blå Thousand Haritage cykelhjelm
  • Stealth Black Thousand Heritage cykelhjelm
  • Off White Thousand Epoch cykelhjelm