NEDSAT
-80,00 DKK
Cykelhjelm Arctic Grey Thousand Heritage cykelhjelm

Arctic Grey Thousand Heritage cykelhjelm


Denne flotte 50'er og 60'er inspireret grå (Arctic Grey) Heritage Thousand cykelhjelm er en moderne city-hjelme. Modellen er inspireret af det enkle design som vintage hjelme fra 50'erne og 60'erne havde. Cykelhjelmen er gennemført og har en... (Læs videre)


Denne flotte 50'er og 60'er inspireret grå (Arctic Grey) Heritage Thousand cykelhjelm er en moderne city-hjelme. Modellen er inspireret af det enkle design som vintage hjelme fra 50'erne og 60'erne havde. Cykelhjelmen er gennemført og har en god pasform. Det smarte retro look gør, at den kan bruges af både mænd og kvinder. 

Hjelmen er godt ventileret med de fire luftkanaler bagpå og 3 ovenpå. Hagespændet har en enkel magnet lukning, hvilket gør det nem at betjening også bare med en hånd.  De justerbare stropper er fremstillet i ECO venligt komfortablet veganske læder, som er et økologisk mikrofiber materiale.  Cykelhjelmen har det smarte PopLock-systemet, som gør det muligt, at låse hjelm og cykel sammen, når du parkere cyklen.

Heritage hjelmen er en cykelhjelm i særklasse, der er testet og godkendt til at opfylde alle de strenge sikkerhedskrav til cykelhjelme.

 

x Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikket

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 879,00 DKK

799,00 DKK

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Carbon sort Thousand Heritage cykelhjelm
  • Stealth Black Thousand Heritage cykelhjelm
Farve Grå
Formål Hverdag
Aldersgruppe Junior og voksen
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Vægt 460g
Stil Klassisk
Hagespænde Magnetisk
Skygge Ja - fast
Nakkespænding Nej
LED-lygte Nej

ANBEFALEDE PRODUKTER