Smarte

En gang var en cykelhjelm upraktisk og klodset, men i dag er der en masse smarte cykelhjelme på markedet til både mænd, kvinder og børn. Hos eCykelhjelm.dk fokuserer vi meget på kun at udvælge smarte cykelhjelme til vores webshop, og foruden sikkerhed er stil det vigtigste kriterium når vi vælger nye hjelme til vores sortiment, og også når vi løbende genovervejer de hjelme vi har i webshoppen.

De smarte cykelhjelme i vores sortiment er ikke kun for en bestemt målgruppe, men er både til mænd, kvinder og børn. En af de mest populære producenter af smarte cykelhjelme er Nutcase, som er ekstremt kreative i deres udvikling af nye cykelhjelme til deres sortiment.

Smarte cykelhjelme til kvinder, mænd og børn

Det var ikke ligefrem smarte cykelhjelme, der prægede de danske gader og veje dengang i 1980’erne og 1990’erne, hvor der for alvor kom fokus på at benytte en cykelhjelm for at beskytte hoved og hjerne på cykelturen. Men efterhånden som det er gået op for flere og flere – og heftigt bakket op af internationale undersøgelser – at cykelhjelme redder liv, så har producenterne lært at følge forbrugernes ønske om smarte cykelhjelme, flotte cykelhjelme, sjove cykelhjelme og moderne cykelhjelme – fortsæt selv opremsningen, for de er der efterhånden i alle afskygninger.

Det er ikke bare cykelhjelmene, der er blevet opdateret i smartness og moderne design. Mange blev efterhånden trætte af det sportslook, der prægede cykelhjelmene, og derfor vendte flere og flere ryggen til cykelhjelme og begyndte i stedet at interessere sig for skaterhjelme, der havde en større grad af moderne flair med deres færre ventilationshuller, der prægede den ældre generation af cykelhjelme. Og vist er det så, at cykelhjelme har færre muligheder for at eksperimentere med design i forhold til det, en cykelhjelm skal kunne tilbyde til både byens brugere og professionelle på én og samme tid. Men de specialiserede firmaer og procenter har i dag lært, at man kan designe smarte cykelhjelme, der på samme tid har stor komfort og tilsvarende sikkerhed.

Smarte cykelhjelme er skabt af de største designere

I dag er der nemlig mange smarte cykelhjelme at vælge imellem fra producenter over hele verden, der har hyret førende designere ind, for at skabe de smarteste design i samspil mod det bedste inden for komfort og sikkerhed. Ofte kører virksomhederne flere linjer med forskellige design og modeller for deres cykelhjelme – til landevej, mountainbike, skatere, skiløbere og ja – også til de mere kræsne urbane byboere, der har et andet behov for cykelhjelme end de semi- eller fuldtidsprofessionelle cyklister. De smarte cykelhjelme i dag har et andet design i form af et mere enkelt snit, der ikke skal tilgodese behov fra en rytter fra Tour de France, men snarere en forretningsmand eller -kvinde i byerne. De fås i et utal af farver og alt efter dit temperament kan du købe hjelme med og uden striber, prikker, blomster, fyrværkeri eller vittige illustrationer – valget er helt og holdent dit eget.

Så godt som alle smarte cykelhjelme, der er til salg i Danmark, er godkendt med det officielle sikkerhedsmærke fra CE – mærket med navnet EN 1078. Med det mærke påsat hjelmen kan du være sikker på, at cykelhjelmen lever op til de tests, som EU-landene har sat som et minimum, de skal leve op til for at vi kan stole på, at de er sikre i trafikken. Hvilken cykelhjelm er så den smarteste hjelm? Ja, det er jo helt op til dig at bedømme, for det kan ingen andre jo bestemme. Men du kan være sikker på, at der bliver gjort meget fra producenter og designeres side for at vække lige præcis din nysgerrighed og købelyst i forhold til dine ønsker til smarte cykelhjelme.