KALI børn

KALI cykelhjelme til børn

KALI er et amerikansk mærke hvis mission er at skabe de sikreste cykelhjelme på markedet og det er lykkedes dem overraskende godt. Vii er derfor ekstra stolte af at have KALI i vores sortiment.

I udvalget nedenfor finder du sikre børnehjelme til formidable priser.

Et sted hvor KALI har gjort sig ekstra umage er ved skabelsen af deres børnehjelme. Børnehjelme skal være lette og behagelig for barnet at have på, så det ikke bliver en ubehagelig oplevelse for barnet. En god start med en god cykelhjelm giver nemlig barnet mere lyst til at bruge cykelhjelm i fremtiden.

Cykelhjelme til babyer

Mange forældre føler sig begrænset af de størrelser der i dag er på børnehjelme. Oftest skyldes det at hjelmene er alt for store til deres børn og at forældrene derfor ikke kan have børnene med på cyklen.

Børn udvikler sig i forskellige stadier og ikke alle børn har samme hovedmål, derfor er det rigtig ærgerligt når man som forældre ikke kan finde en hjelm der passer til ens barn.

KALI har fundet en løsning på problemet og har skabt den mindste cykelhjelm du kan finde her på siden. Hjelmen Chakra Child starter nemlig fra størrelse 44 cm og opefter. Det er helt vildt at stå med hjelmen i hånden, den er nemlig utrolig lille og er imponerende let. Man får en klar fornemmelse af at det er en sikker cykelhjelm der er behagelig for barnet at have på.

Chakra Child kommer i to forskellige størrelser hvor den største størrelse går helt op til størrelse 54 cm. Aldersmæssigt henvender denne hjelm sig til børn i alderen 1+ til 5+.

Cykelhjelme til juniorer

KALI har også skabt en anden børnehjelm der henvender sig til juniorer og teenagere. Hjelmen hedder Chakra Youth og er en onesize model (52-57 cm). Aldersmæssigt passer hjelmen til børn i alderen 12-13+. Husk altid at mål dit barns hoved når der skal vælges ny cykelhjelm.

Chakra hjelmen kommer med en masse flotte og spændende designs der gør at hjelmen er yderst attraktiv for børn.

Billige cykelhjelme til børn

KALI har gjort meget for at deres hjelme skal have en prisklasse hvor alle kan være med. Familier bør ikke begrænses af deres økonomi og sikkerhed skal være tilgængelig for alle.

Derfor vil du også oplevelse at KALI’s børnehjelme har priser i den billige ende. Prisen siger intet om hjelmens kvalitet, for kvaliteten på KALI’s cykelhjelme er skyhøje og KALI er ikke gået på kompromis med sikkerheden. Hjelmene er af allerhøjeste kvalitet og lever op til de krav der i dag findes til cykelhjelme til børn.