NEDSAT
-446,00 KR
Cykelhjelm Høvding Cykelhjelm Airbag 3

Høvding 3 Cykelhjelm Airbag

Nu er den her endelig! en ny tilpasset version af den fantastiske Hövding cykelairbag!

Hövding 3 har fået et nyt og forbedret design hvor kraven er blevet mere smal, så computeren/patronen der sidder i nakken, ikke virker tung og generende under kørsel.

Hövding 3 er en onesize... (Læs videre)

Nu er den her endelig! en ny tilpasset version af den fantastiske Hövding cykelairbag!

Hövding 3 har fået et nyt og forbedret design hvor kraven er blevet mere smal, så computeren/patronen der sidder i nakken, ikke virker tung og generende under kørsel.

Hövding 3 er en onesize model med BOA-skruejustering i kraven, der gør at du kan spænde kraven ud og ind så cykelairbaggen kommer til at sidde dejlig behageligt.

Batteriet har fået en opgradering så du kan kører meget længere pr. opladning! (15 timers aktiv cykling). Du får opladningskabel med.

Der følger et basis cover med kraven der er vandafvisende. Din Hövding airbag skal nemlig altid have et cover på når den anvendes. Du har også mulighed for at købe ekstra covers i forskellige designs.

Airbaggen er godkendt til personer over 15 år med hovedstørrelse (omkreds) 52-59 cm og et halsmål på maks. 45 cm i omkreds.

Vigtigst af alt er at airbaggen er 8 x mere sikker end traditionelle hjelme.

Hvordan virker cykelairbaggen?

Hövding cykelhjelmen fungere som en oppustelig cykelhjelm der er virker på samme måde som den airbag der sidder i en bil. Du tager kraven på rundt om halsen, og når lynlåsen er helt lynet op kan du tænde for airbag'en. Skulle du så komme ud for et uheld, vil airbag'en folde sig ud på et splitsekund (0,1 sekund) og beskytte dit hoved hele vejen rundt i form af en stor pude.

Hvordan kan Hövding hjelmen/kraven så vide hvornår den skal puste sig op?

Under kraven sidder der små sensorer, der opfanger dine bevægelser. Skulle der ske pludselige og voldsomme bevægelser, vil airbag'en puste sig op og dermed yde den bedste beskyttelse.

Hövding er CE godkendt og lever op til de krav der i dag stilles til en god og sikker cykelhjelm. Med airbaggen følger et standard cover.

Her kan du få forsikring med til din airbag!
Som noget helt nyt kan vi, som en af de eneste i danmark, kunne tilbyde dig en forsikring for kun 15 kr om måneden, så hvis uheldet skulle være ude, vil du kunne have mulighed for at få dækket dine udgifter til en ny airbag. Som sagt er det ikke alle forhandlere der kan tilbyde dette og det er derfor et klart plus at bestille din nye krave hos eCykelhjelm.dk.

Hvad kan den nye Airbag 3 model ellers?

Hövding 3 har fået en større start knap med lys så du meget nemmere kan se hvornår kraven er aktiveret. Skulle du glemme at aktiverer din krave vil det stykke som aktiveringsknappen sidder på, komme til at sidde og flagre under kørsel så du ikke kan undgå at se den og dermed vide at at kraven ikke er aktiveret.

Hjelmen er derudover blevet nemmere at tænde og slukke.

Hövding Airbag 3 App: hold øje med dit batteri og hvor langt du køre

Som noget helt nyt kan du hente en app som du kan sammenkæde til din airbag (via Bluetooth) så du kan holde øje med hvor meget batteri der er på din airbag og dermed hvornår den igen trænger til at blive opladt.

Du kan derudover holde øje med hvor langt du har kørt med din cykelairbag på. Du har også mulighed for at kontakte Hövding direkte inde i selve appen hvis du har spørgsmål ang. din airbag. Du vil også kunne indtaste din airbags produkt nummer så du hele tiden har det på dig hvis du skulle få brug for det.

App’en vil derudover kunne sende en sms til udvalgte kontaktpersoner når/hvis din airbag springer op. Det er et tilvalg.

VIGTIGT: Det er vigtigt at du ikke bevæger dig rundt på gåben, mens kraven er sat til, for hvis du f.eks. hurtigt bukker dig ned kan sensoren i kraven anse det som et fald og den vil derfor puste sig op. Det er en skade vi desværre ikke har mulighed for at kunne dække.

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 2.390,00 KR

1.944,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Vægt 1700

Mere information om den usynlige, oppustelige cykel airbag
Herunder finder du yderlige information om den revolutionerende cykel airbag fra Høvding/Hövding. Vi har listet de mest stillede spørgsmål, og besvaret dem - har du spørgsmål som ikke er besvaret herunder, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor stammer Hövding fra?

For over 10 år siden fik to svenske kvinder idéen til et revolutionerende alternativ til de traditionelle cykelhjelme. I dag er cykel airbaggen ekstremt populær i hele verden.

Hvad vejer den?

800 gram

Må jeg have halstørklæde på under airbaggen?
Nej det må du ikke.

Kan Airbag'en vaskes?

Du kan vaske det cover der sidder rundt om selve airbaggen. Vi anbefaler at du vasker det i hånden

Hvordan sætter jeg coveret rigtigt på?

Når du skal sætte dit cover på din cykelairbag er det vigtigt at du justere airbaggens størrelse før du sætter hele coveret på kraven og det gøres således:

1) Lyn coveret på - uden at montere coveret helt. Kun så coveret lige er lynet på. Kraven skal nemlig være helt spændt ud for at du kan lyne kraven på.

2) Juster kraven via BOA skruejusteringen, så kraven sidder som du gerne vil have den til at sidde.

3) Sæt derefter kraven helt på, sørg for at få kravens bagerste del (plastdelen hvori computeren og batteriet sidder) igennem coveret for at kunne få coveret sat helt på. (Se videoen nedenfor)


Hvordan virker den med hensyn til batteriet?

Du kan oplade batterierne (der sidder i nakken) med kablet der følger med. Hövding kraven gør selv opmærksom på når batteriet er ved at være lav. Batteriets levetid er meget bedre end den foregående model 2.0. Hvis du installerer Hövdings app vil du hele tiden kunne holde øje med hvor meget batteri der er på din airbag og hvornår den igen skal lades op.

Hvis hjelmen har pustet sig op, kan man så bruge den igen?

Nej det kan den ikke. Men er der sket særlig form for ulykke, vil Hövding gerne kigge på din Airbag, da der inde i kraven sidder en lille sort box, der kan fortælle hvad der gjorde at kraven valgte at puste sig op. På den måde kan de fortsat videreudvikle airbaggen med ny viden.

Du vil dog kunne få forsikret din airbag hos dit eget forsikringsselskab (husk at det skal gøres før du tager airbaggen i brug). Du vil også have mulighed for at kunne bestille en forsikring gennem os. Læs mere her: Hövding forsikring.

Hvad stiller jeg op med den når den skal smides ud?

Kør den på genbrug, der er mange små elektroniske dele i kraven der gør at den ikke må smides ud med normalt affald. Klip gerne airbaggen op, så gaspatron og cykelcomputer, nemt kan smides i elektronik containeren på genbrug.

Kan Airbaggen bruges til tandemcykel?

Nej! Da airbaggen registrere dine cykelrelaterede bevægelser, kan det forstyrre sensorerne at i er to på én cykel.

Kan Airbaggen bruges til racercykler og MTB brug?

Det kan den ikke nej. Sensorerne i kraven er meget følsomme og er indstillet til at registrere de cykelrelaterede bevægelser den urbane cyklist har.

Kan jeg bruge Hövding airbag til min elcykel?

Ifølge Hövding selv kan du sagtens bruge en airbag til din elcykel. Da en elcykel ifølge lovgivningen kun må kunne hjælpe op til 25 Km/t, burde det derfor være noget der blander sig med airbaggens sensorer. Der er dog elcykler der kan kører meget stærkere (45 km/t). Har du en hurtigkørende elcykle fraråder vi at bruge airbaggen.

Mest søgte:

airbag cykelhjelm

oppustelig cykelhjelm

cykel airbag

høvding cykelhjelm

cykelhjelm airbag

cykelairbag

hövding hjelm

usynlig cykelhjelm

høvding airbag

cykelhjelm oppustelig

cykelhjelm krave

cykelhjelm med airbag

høvding hjelm

usynlig cykelhjelm pris

den usynlige cykelhjelm

hövding cykelhjelm

Hövding cykelairbag 3

Høvding cykelhjelm 3

Den nye cykelairbag

ANBEFALEDE PRODUKTER