CoolCasc Hjelmbetræk

CoolCasc hjelmbetræk

Hvad skal man egentligt med kedelige cykelhjelme, når man har mulighed for at peppe dem lidt op? I denne kategori finder du et bredt udvalg af sjove, skøre og seje hjelm-betræk. CoolCasc er skabt af en mor der ved hvor svært det er at få børn til at bruge hjelm, så har du samme problem med dine børn, er vi sikre på at udvalget nedenfor kan være med til ændre det problem. Dyk ned i vores sortiment og få et smil på læben.

Børn har oftest svært ved at forstå alvoren i det at skulle bære cykelhjelm. “Jeg gider ikke have have den hjelm på!” runger sikkert højt hos langt de fleste børnefamilier. 

Det er det scenarie CoolCasc’s vil ændre.

CoolCasc hjelm-betræk opstod for børnenes skyld

CoolCasc’s mission er at få hjelm-skeptikere til at få et anderledes syn på det at have hjelm på. Det er især børn der skal se det som en sjov og unik oplevelse at bære hjelm. 

CoolCasc opstod i de Schweiziske alper, hvor Mar Peire var på ferie med sine børn. Hun ønskede at finde en måde at gøre, det at have skihjelm på, til en sjov og sikker oplevelse.

Som mange andre virksomheder startede CoolCasc også med at fremstille produkter, samt have kontor i deres garage. I 2008 fik de lavet en webshop så de havde mulighed for at tage imod ordre. De første CoolCasc hjelm-betræk der blev fremstillet var et dinosaur hjelm-betræk, samt et betræk der lignede en gris.

CoolCasc er generelt meget fokuseret på at skabe hjelm-hatte der ligner dyr, hvilket er til stor morskab for både store og små

Derefter tog det fart og CoolCasc blev fremstillet således, at de ikke kun passede til skihjelme, men alle slags hjelme der bruges til forskellige aktiviteter. Flere og flere fik øjnene op for de smarte hjelm overtræk og de blev efterhånden et stort hit på skiløjperne verden over.

I år 2010 åbnede CoolCasc et varehus, samt kontor i Madrid. De udvidede derudover deres sortiment og flere kollektioner af hjelm-hatte blev lancereret og taget god imod.

I dag er CoolCasc nummer 1 på verdensplan (hvis vi ser på producenter af hjelm-betræk) og det er bestemt ikke uden grund.

Stort udvalg af sjove hjelm overtræk


Børn elsker farver, dyr og sjove motiver. Så har dit barn ikke lyst til at køre med cykelhjelm, er CoolCasc en helt oplagt mulighed for at prøve noget nyt. Tag børnene med på råd og se glæden i deres øjne, når blikket falder på det store og sjove udvalg af CoolCasc cykelhjelmsbetræk.

I vores sortiment finder du følgende hjelm-betræk:

1. Koala hjelmbetræk fra CoolCasc
2. Panda hjelmbetræk fra CoolCasc
3. Mariehøne hjelmbetræk fra CoolCasc
4. Humlebi hjelmbetræk fra CoolCasc
5. Løve hjelmbetræk fra CoolCasc
6. Mus hjelmbetræk fra CoolCasc
7. Panter hjelmbetræk fra CoolCasc
8. Får hjelmbetræk fra CoolCasc
9. Isbjørn hjelmbetræk fra CoolCasc
10. Teddy Bjørn hjelmbetræk fra CoolCasc
11. Frø hjelmbetræk fra CoolCasc
12. Sæl hjelmbetræk fra CoolCasc
13. Kanin hjelmbetræk fra CoolCasc

Hjelmbetræk med LED-lys

Ikke nok med at de mange betræk har et sjovt ydre, så er det også muligt at få CoolCasc hjelm-betræk med LED-lys. Det øger sikkerheden og gør hele oplevelsen meget sjovere.

I vores sortiment kan du lige nu finde to slags hjelm-betræk med LED-Lys. Et flot lyserød overtræk med prinsessekrone, hvor der er lys i toppen, samt et politi hjelm overtræk hvor der er LED-lys i politi lygterne.

         

Hjelmbetræk til juniorer

Har du et par præteenagere derhjemme der ikke lige mener at en mariehøne vil kunne matche deres sko, samt smarte bukser. Så er der også lidt til dem blandt CoolCasc’s udvalg af betræk. Vi har nemlig sat ekstra fokus på at finde de sjoveste og sejeste CoolCasc betræk der er. Vi er derfor sikre på at du sagtens kan finde et betræk der kan friste din teenager.

Fodbold, generelt sport, optager mange unge drenge og piger. Derfor vil du også kunne finde et sportstema blandt de hjelmbetræk vi har her på eCykelhjelm.dk

For helt ærligt, hvem kan stå for f.eks dette fodbold hjelmbetræk, samt dette sjove basketball hjelmbetræk fra CoolCasc (ses nedenfor)?:    
      
          

CoolCasc hjelm hatte er utrolig nemme at sætte på hjelmen

Kan det virkelig passe at Cool Casc hjelm-betræk passer til alle slags hjelme?” Ja! CoolCasc er fremstillet i elastisk Lycra stof, der giver betrækket mulighed for at udvide sig. Omvendt mister de ikke formen, så har du en lille hjelm, skal du ikke være bange for at betrækket med tiden kommer til at sidde løst.

Har du en hjelm hvor du skal have plads til enten visir, ørevarmere, eller andet, kan du sagtens klippe huller i stoffet så du fortsat kan bruge de nævnte ting, mens hatten sidder på din hjelm.

Du kan se mere om hvordan du gør det her:Sådan sætter du hjelm-hatten på din cykelhjelm

Nogle af CoolCasc’s hjelm-overtæk har brug for særlig justering, så hjelmen får det helt rigtige, samt sjove udtryk. Det er f.eks. hjelmhatte som CoolCasc kaninen, hvor ørene skal justeres inden du sætter betrækket på.

Har du i sinde at købe et hjelm-betræk, hvor der er ører, horn eller lign, kan du se en guide for hvordan du tilpasser hatten inden den sættes på her (tryk på billedet):Ellers er det ganske ligetil at sætte betræk på sin hjelm. Som en tommelfingerregl, så sætter du blot hjelm-betrækket på hjelmen, på samme måde som du ville give en anden person en hat på.

Se hvordan betrækket påmonteres her (tryk på billedet):
Coolcasc hjelmhatte er for ALLE

De mange CoolCasc-betræk er ikke kun for børn. Mange voksne ønsker også at peppe deres cykelhjelm, skaterhjelm, eller skihjelm op med et af Coolcasc mange sjove betræk. Det er bestemt en god måde at peppe stemningen op på f.eks. en cykelferie med vennerne sydpå, eller hvis blot du ønsker at vise andre hvad dit indre spirit-animal er.

Hos eCykelhjelm.dk kunne vi godt tænke os at se flere voksne med disse smarte betræk. For det første, fordi at det er en unik måde at være et forbillede for de små, for det andet, fordi at det nogle gange kan blive lidt for seriøst at være voksen! (am i right?)

Vi har brug for krydderi i form af smil og ting der gør os glade - og her er CoolCasc hjelm betræk et super godt bud på, en måde at lette stemningen på f.eks cykelstierne.

Hjelmbetræk til hele familie

Ja, CoolCasc hjelmbetræk er for hele familien. Nedenfor kan se vores bud på hvad far, mor, bror og søster kunne vælge, hvis der skulle bestilles cykelhjelms-betræk til hele familien.

CoolCasc hjelmbetræk til mænd:

Mænd er oftest med på den værste! Derfor vil vi mene at et god bud til far ville være et CoolCasc frø-betræk:CoolCasc hjelmbetræk til kvinder:

Mor er hende der giver de vådeste kys og hende der ved hvor plasteret er når du ikke selv kan finde det. Derfor er det helt oplagt at mor skal have et blødt Koala hjelmbetræk fra CoolCasc.

CoolCasc hjelmbetræk til drenge:

Brormand kan lide fart over feltet og han kan lide at drille søster med at snige sig ind på hende når hun sidder og læser lektier. Derfor vil vi mene at han skal have et Panter hjelmbetræk fra CoolCasc.

CoolCasc hjelmbetræk til piger:

Søster elsker dyr og sjove stunder. Hun er ikke bange for at danse rundt i timevis til musik fra Ramasjang. Derfor skal hun da have et sjovt Kanin hjelmbetræk fra CoolCasc.

Til slut er der vidst ikke andet end at sige at vi hos eCykelhjelm.dk har stor fornøjelse af disse fantastiske hatte og vi håber at i kunder, får mange sjove stunder med disse fantastiske Coolcasc betræk.