Reference: viaPink
NEDSAT
-100 DKK
Cykelhjelm Viantor Fuchsia Pink cykelhjelm fra Abus

Fra Abus

Viantor Fuchsia Pink cykelhjelm fra Abus

Avanceret cykelhjelm i høj kvalitet i farven fuchsia fra det tyske mærke ABUS, der hører til blandt de førende mærker på markedet, når det kommer til cykelsportsudstyr. Hjelmen fås i en størrelse medium og large, og herudover er der tale om en utrolig let model, der sikrer dig maksimal... (Læs videre)

Avanceret cykelhjelm i høj kvalitet i farven fuchsia fra det tyske mærke ABUS, der hører til blandt de førende mærker på markedet, når det kommer til cykelsportsudstyr. Hjelmen fås i en størrelse medium og large, og herudover er der tale om en utrolig let model, der sikrer dig maksimal komfort ved hver eneste brug. Ydermere giver den altid god ventilation grundet de 18 luftkanaler, og endelig er det utrolig nemt at indstille den til lige netop dit behov, da den er udstyret med Zoom Ace samt et ganske almindeligt og simpelt hagespænde.

Det særlige ved Viantor-modellen fra ABUS er, at den er udstyret med alt den nyeste teknologi, såsom In-Mold-teknologi, der betyder, at skallen er helstøbt i stedet for at være sammensat af to separate stykker. Det er med til at gøre hjelmen langt mere sikker og robust, og den avancerede ActiCage-struktur, som hjelmen ligeledes er opbygget omkring, er yderligere med til at højne sikkerheden. Du er derfor i trygge hænder ved køb af denne Viantor Fuchsia Pink-cykelhjelm fra ABUS. 

x Fjernlager (3-6 Arbejdsdage leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 749 DKK

649 DKK

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FarvePink/sort m. hvidt mønster bagerst
ModelViantor
FormålHverdag og sport
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtMedium: 240 gram, Large: 260 gram
StilKlassisk
StørrelseMedium: 54-58 cm, Large: 57-62 cm
Luftindtag18 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
NakkespændingJa (drejespænde) - Zoom Ace
LED-lygteNej

ANBEFALEDE PRODUKTER