Velvet Black Moventor cykelhjelm fra Abus

Med Moventor-cykelhjelmen er du garanteret en MTB-hjelm, der passer perfekt til dig. Du kan selv justere pasformen, så du får så behagelig en cykeloplevelse som overhovedet muligt. Den er ideel til både professionelle og cyklister, der skal fra A til B i dagligdagen. Cykelhjelmen har ydermere...

Med Moventor-cykelhjelmen er du garanteret en MTB-hjelm, der passer perfekt til dig. Du kan selv justere pasformen, så du får så behagelig en cykeloplevelse som overhovedet muligt. Den er ideel til både professionelle og cyklister, der skal fra A til B i dagligdagen. Cykelhjelmen har ydermere speciallavet hul på bagsiden af hjelmen til hestehalen – noget, som vil gøre enhver kvindelig cyklist glad. Moventor har almindeligt hagespænde og hele 19 luftkanaler, som betyder, at dit hoved kan ånde og få luft under cykelturen.

Moventor er udstyret med underkantsforstærkning og ActiCage, der giver dig maksimal sikkerhed, hvis du, mod al forventning, skulle køre galt på din cykel. Hvis du er en eventyrlysten mountainbikerytter, er Moventor det ideelle valg. Hjelmen fås i to forskellige størrelser: medium og large der henholdsvis måler 52-57 cm og 57-61 cm. Moventor er den perfekte cykelhjelm, hvad end du skal til og fra arbejde om morgenen eller ud på off-road-cykelture i skoven.

LÆS MERE

719 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveMat sort
ModelMoventor
FormålMTB
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtMedium: 280 g, Large: 300 g
StilMTB
StørrelseM 52-57 cm, L 57-61 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserJa (i nakken)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus