Velvet Black Montrailer ACE Mips cykelhjelm fra Abus

Yderst robust hjelm i sort til den dedikerede mountainbikerytter fra det tyske mærke ABUS. Hjelmen er udstyret med In-Mold-teknologi, som betyder, at skallen er helstøbt i stedet for at være sammensat af to separate stykker. Det har den betydning, at du får en langt mere solid og robust hjelm,...

Yderst robust hjelm i sort til den dedikerede mountainbikerytter fra det tyske mærke ABUS. Hjelmen er udstyret med In-Mold-teknologi, som betyder, at skallen er helstøbt i stedet for at være sammensat af to separate stykker. Det har den betydning, at du får en langt mere solid og robust hjelm, der vil kunne holde til det meste, og Mips-detaljen gør desuden, at du også er beskyttet mod selv de vinklede slag.

Montrailer ACE Mips er udstyret med GoggFit, magnethagespænde, Zoom Ace samt kamera- og lygteholder, og det er således den ultimative mountainbikerytterhjelm. Herudover er den særlig ideel til personer med langt hår, i og med at den efterlader masser af plads til en hestehale, og den har desuden 11 luftkanaler, hvilket giver dig optimal ventilation – selv op ad de hårdeste stigninger. Du kan vælge imellem størrelserne medium og large, hvor medium dækker over målene 54-58 cm og large 57-61 cm.
LÆS MERE

1 349 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveSort
ModelMontrailer ACE Mips
FormålMTB
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtM: 370 g, L: 390 g
StilMTB - professionelt
StørrelseM: 54-58 cm, L: 57-61 cm
Luftindtag11 lufthuller
HagespændeMagnetisk
SkyggeJa (transparent)
NakkespændingZoom Ace drejespænde
LED-lygteNej men hjelmen har en indbygget lygte- kameraholder

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus