Steel Blue Aventor cykelhjelm fra Abus

Aventor fra det tyske brand ABUS i Steel Blue er udstyret med In-Mold-teknologi, hvilket betyder, at skallen er helstøbt, og det gør bl.a. hjelmen langt mere solid og robust end andre cykelhjelme. Herudover er den opbygget efter det yderst avanceret ActiCage-design, hvilket yderligere er med...

Aventor fra det tyske brand ABUS i Steel Blue er udstyret med In-Mold-teknologi, hvilket betyder, at skallen er helstøbt, og det gør bl.a. hjelmen langt mere solid og robust end andre cykelhjelme. Herudover er den opbygget efter det yderst avanceret ActiCage-design, hvilket yderligere er med til at højne sikkerheden, og du kan derfor være sikker på, at du altid er i trygge hænder ved køb af en Aventor-cykelhjelm.

ABUS er særligt kendte for deres fokus på kvalitet, og denne Aventor-model er bestemt ikke nogen undtagelse, hvorfor du er garanteret et godt produkt, der vil kunne holde i adskillige år fremover. Herudover er den udstyret med hele 10 luftkanaler, og du er således sikret optimal ventilation, selv på de hårdeste strækninger. Der er desuden god plads til en hestehale, hvorfor den er ideel for personer med langt hår, og endelig er den utrolig nem at justere grundet det simple hagespænde.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 1 039 DKK

989 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveMetallic blå
ModelAventor
FormålSport (specielt landevej)
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilLandevej
StørrelseS 51-55 cm, M 52-57 cm, L 57-62 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeIndbygget
NakkespændingJa (drejespænde)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus