NEDSAT
-300,00 KR
Cykelhjelm Snow White Mountk fra Abus

Fra Abus

Snow White Mountk fra Abus

Hvid MountK er en unik, let, men samtidig solid sportshjelm med optimeret luftindtag. Denne MountK har in-mold konstruktion, der yder en
god beskyttelse.

MountK er en hjelm for dig der har brug en god MTB cykelhjelm, der både er let og som yder en god afkøling, så du ikke får... (Læs videre)

Hvid MountK er en unik, let, men samtidig solid sportshjelm med optimeret luftindtag. Denne MountK har in-mold konstruktion, der yder en
god beskyttelse.

MountK er en hjelm for dig der har brug en god MTB cykelhjelm, der både er let og som yder en god afkøling, så du ikke får en varm og indelukket fornemmelse. MTB hjelmen er fremstillet af EPS, er stødabsoberende og har dybe luftgange der gør at du undgår stor vindmodstand. Derudover har MountK skruspænde i nakken, så du nemt kan indstille hjelmen så den sidder behageligt på dit hoved. Med hjelmens indbyggede fluetnet, undgår du at få kryb, fluer og bier ind i hjelmen.

MountK har højdejusterbar skygge, der giver dig gode muligheder for at kunne indstille skyggen efter vejeret (Regn, sol osv). Skyggen kan sættes på 3 forskellige måder, almindeligt som ses på billedet, 20 grader, samt 30 grader. 

Med MountK fra Abus får du en cykelhjelm med store reflekser, hagespænde med enkelt betjening og bløde stropper der er nemme at vedligeholde.

Med en MountK er du i trygge hænder, hjelmen er nemlig både testet og godkendt hos TÜV, som er et af det største testinstitutter i Europa. EN1078 godkendt.

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

tor 06 mar - fre 08 mar
Standard levering

Vejl. udsalgspris: 689,00 KR

389,00 KR

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Formål BMX/Skate, Hverdag, Hverdag og BMX/Skate, Hverdag og sport, MTB, Professionel, Racer, Sport (specielt landevej)
Mærke Abus, Bell, Giro, Limar, MET, Nutcase, UrbanWinner
Aldersgruppe Børn og junior, Junior og voksen
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Stil Klassisk, Skater
Hagespænde Almindelig klikspænde, Klikspænde med blød pude, Magnetisk
Skygge Ja (let aftagelig), Nej
Nakkespænding Ja (drejespænde), Nej

ANBEFALEDE PRODUKTER