Smart4u sort pendler cykelhjelm m. baglygte

Mangler du en moderne pendler hjelm der både er let, sikker og klædelig så kast blikket på denne skønne sag.

Smart hjelm hvor sikkerheden er i top. Hjelmen er nemlig fremstillet af PC plast (ydre skal) og EPS-skum materiale der gør cykelhjelmen mere sikker ved kraftige slag. Det gør...

Mangler du en moderne pendler hjelm der både er let, sikker og klædelig så kast blikket på denne skønne sag.

Smart hjelm hvor sikkerheden er i top. Hjelmen er nemlig fremstillet af PC plast (ydre skal) og EPS-skum materiale der gør cykelhjelmen mere sikker ved kraftige slag. Det gør derudover hjelmen utrolig let og hjelmen er derfor det man vil betegne som en ultralight hjelm.

Aerodynamisk cykelhjelm med god ventilation. På hjelmens front, samt top, sidder der i alt fire huller. Bagerst sidder der en masse små huller, hvilket gør, at når vinden kommer ind af de forreste huller og tager den det varme luft med ud af de bagerste.

I nakken sidder der et smart skruespænde hvor du kan justere hjelmens størrelse hurtigt. Vi anbefaler at du justere din hjelm når du holder stille eller før du sætter dig på din cykel.

Hjelmen er med almindeligt klikspænde, samt en blød pude, så spændet ikke sidder og generer din hage. Hjelmen har en unik pasform og blødt polstring der gør at den er utrolig behagelig at have på.

Bagerst i hjelmen sidder der en smart LED-lygte med 7 små LED pærer. Lygten er dejlig bred, så bagfrakommende trafikanter hurtigt kan spotte dig i trafikken. Lygten har derudover en smart funktion der gør at den selv indstiller intensiteten af lyset efter hvor lyst og mørkt det er udenfor.

Lygten har tre forskellige lysindstillinger (med og uden blink). Tryk kortvarigt på knappen for at skifte indstilling.

Lygtens batteri har en levetid på op til 180 timer (standby). 36 timer med konstant lys. Batteriet er genopladeligt og du får et USB-kabel med så du kan genoplade lygte

Denne cykelhjelm er egnet til almindelige cykler, rulleskøjter og til el-cykler. Hjelmen henvender sig til voksne - både mænd og kvinder.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 599 DKK

569 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikketFarveMat sort
ModelSH50
FormålHverdag og BMX/Skate
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilSkater
StørrelseMedium: 54-58 cm, Large: 57-61 cm
Luftindtag12 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserNej
LED-lygteJa (ikke godkendt som cykellygte)

Andre produkter i samme kategori

  • Nutcase Blackish GEN3 Cykelhjelm, sort
  • Nutcase Got Luck GEN3 Cykelhjelm
  • Nutcase Mellow Swirl GEN3
  • Nutcase Pink Cheetah GEN3 Cykelhjelm
  • Nutcase Union Jack GEN3 Cykelhjelm