Smaragd Green Moventor cykelhjelm fra Abus

Hvis du elsker at køre off-road og udforske nye veje, stier og steder med fart over feltet, er denne hjelm det perfekte match til dig. Du er garanteret maksimal sikkerhed og komfort med Moventor. Du kan justere hjelmen, så den passer lige præcis til dig og dit hoved, hvilket giver dig den...

Hvis du elsker at køre off-road og udforske nye veje, stier og steder med fart over feltet, er denne hjelm det perfekte match til dig. Du er garanteret maksimal sikkerhed og komfort med Moventor. Du kan justere hjelmen, så den passer lige præcis til dig og dit hoved, hvilket giver dig den bedste komfort overhovedet muligt.

Hjelmen har et almindeligt hagespænde og speciallavet hjul bagpå til hestehalen – noget, som med garanti vil glæde enhver kvindelig cykelrytter. Hjelmen er af yderst høj kvalitet, hvor hver en detalje er fuldkommen gennemtænkt – der er altså intet overladt til tilfældighederne.

Hjelmen er udstyret med ActiCage og underforstærkning, som giver dig den bedste beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude. Med hele 19 ventilationskanaler er du også garanteret en behagelig cykeloplevelse, hvor komforten i højsæde. Moventor kan købes i både medium og large, som dækker over følgende mål: 52-57 cm og 52-61 cm.

LÆS MERE

719 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveGrøn/turkis/sort
ModelMoventor
FormålMTB
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtMedium: 280 g, Large: 300 g
StilMTB
StørrelseM 52-57 cm, L 57-61 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserJa (i nakken)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus