Reference: Acegreen
NEDSAT
-150 DKK
Cykelhjelm Smaragd Green Montrailer ACE Mips cykelhjelm fra Abus

Fra Abus

Smaragd Green Montrailer ACE Mips cykelhjelm fra Abus

Få muligheden for at kombinere hæsblæsende action med sikkerhed med denne avanceret cykelhjelm fra det tyske brand ABUS i farven smaragdgrøn. Hjelmen fås i en størrelse medium og large, og herudover er den udstyret med lygte- og kameraholder, GoggFit samt et utrolig smart magnethagespænde. Du... (Læs videre)

Få muligheden for at kombinere hæsblæsende action med sikkerhed med denne avanceret cykelhjelm fra det tyske brand ABUS i farven smaragdgrøn. Hjelmen fås i en størrelse medium og large, og herudover er den udstyret med lygte- og kameraholder, GoggFit samt et utrolig smart magnethagespænde. Du opnår desuden optimal ventilation grundet de 11 store luftkanaler, og den er desuden oplagt til cykelryttere med langt hår, i og med at den giver god plads til en hestehale.

ABUS hører til blandt de førende mærker, når det kommer til cykelhjelme, og det skyldes i særdeleshed deres fokus på kvalitet og sikkerhed – og netop derfor er denne Montrailer ACE Mips-hjelm det oplagte valg for mountainbikeryttere, der udelukkende ønsker det bedste af det bedste. Mips-detaljen betyder endelig, at den er udstyret med en bevægelig skal, der sidder på indersiden af hjelmen, og denne giver dig optimal beskyttelse ved vinklede slag.x Fjernlager (3-6 Arbejdsdage leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 1 349 DKK

1 199 DKK

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FarveSort yder, med smaragdgrøn inner
ModelMontrailer ACE Mips
FormålMTB
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtM: 370 g, L: 390 g
StilMTB - professionelt
StørrelseM: 54-58 cm, L: 57-61 cm
Luftindtag11 lufthuller
HagespændeMagnetisk
SkyggeJa (transparent)
NakkespændingZoom Ace drejespænde
LED-lygteNej men hjelmen har en indbygget lygte- kameraholder

ANBEFALEDE PRODUKTER