Reference: Ped2silver
Cykelhjelm Silver Edition Pedelec 2.0 cykelhjelm fra Abus

Fra Abus

Silver Edition Pedelec 2.0 cykelhjelm fra Abus

Pedelec 2.0 hjelmen fra Abus er fremstillet specielt til at kunne beskytte pendlerne i byerne. Til almindelige cykler, samt elcykler.

Er du en der pendler hver dag, så vil du helt sikkert elske Pedelec 2.0 hjelmen! Cykelhjelmen har især et flot ydre der gør at hjelmen er utrolig... (Læs videre)

Pedelec 2.0 hjelmen fra Abus er fremstillet specielt til at kunne beskytte pendlerne i byerne. Til almindelige cykler, samt elcykler.

Er du en der pendler hver dag, så vil du helt sikkert elske Pedelec 2.0 hjelmen! Cykelhjelmen har især et flot ydre der gør at hjelmen er utrolig klædelig.

Pedelec 2.0 er en cykelhjelm med utrolig mange funktioner. Den er fremstillet med en smart skygge så du undgår at få sol i øjnene. I nakken af hjelmen er der et indbygget rum, hvor der er et smart regnovertræk integreret, som du hurtigt kan trække over hjelmen hvis det skulle begynde at regne.

Hjelmens in-mold konstruktion/design gør at hjelmen har mulighed for at kunne beskytte hovedets særlige udsatte steder mod slag. Hjelmen går især længere ned i nakken end på andre pendler hjelme.

Synlighed er også en ting der er blevet gjort ekstra meget ud af, for i nakken sidder der et genopladeligt LED-lys så bagfrakommende hurtigt kan spotte dig.

Let og luftig hjelm med optimeret luftindtag med indbygget fluenet. Hjelmens stropper er utrolig behagelig mod huden og er nemme at justere i længden.

I nakken sidder der et skruespænde hvor du nemt kan indstille hjelmen så du selv bestemmer hvor stramt hjelmen skal sidde.

Hjelmen opfylder de strengeste sikkerhedskrav og er NTA 8776 Speed Pedelec godkendt, hvilket gør at hjelmen passer perfekt til kørsel på elcykler. Derudover er hjelmen testet og godkendt hos Tüv, der er et af de største testinstitutter i Europa. 

x Fjernlager (3-6 Arbejdsdage leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

1.299,00 DKK

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Farve Sølv/grå
Model Pedelec 2.0
Formål Hverdag
Mærke Abus
Aldersgruppe Junior og voksen
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Stil Klassisk
Størrelse M: 52-57 cm, L: 57-62 cm
Luftindtag 21 lufthuller
Hagespænde Magnetisk
Skygge Ja (let aftagelig)
Nakkespænding Ja (drejespænde)
LED-lygte Ja (ikke godkendt som cykellygte)
Regnslag Ja (gemt i nakken)

ANBEFALEDE PRODUKTER