Satin Navy Blue Nina cykelhjelm m/ flip visir fra Bern

Nina er en cykelhjelm til børn, der kan bruges både til skatebording og til cykling. Helmen er i et smart design og findes i flere smarte farver, og med skygge og stopper i smarte kontrastfarver.

...

Nina er en cykelhjelm til børn, der kan bruges både til skatebording og til cykling. Helmen er i et smart design og findes i flere smarte farver, og med skygge og stopper i smarte kontrastfarver.

Bern Nina er til børn op til 8 år. Denne cykelhjelm er en ekstrem let og fleksibel hjelm som sidder lavt på hovedet, hvilket giver den optimale pasform. Nina er lillesøster til voksenmodellen Brentwood og søster til Bern Nino, som begge har den samme lave profil, der giver hjelmen et slankt udseende . Nina-hjelmen beskytter både mod regn og sollys med det smarte flip visir. Størrelsen justeres med Ez-fit, som er et justeringssystem, der sidder på bagsiden af hjelmen.  

Justering:
Det er nødvendigt, at du engang i mellem genjusterer din cykelhjelm, da de forskellige spænder kan glide på remmene. Hageremmen skal ikke sidde stramt. For at den sidder behageligt, skal der være plads til 1-2 fingre mellem rem og hage.

Konstruktion:
Zipmold + er Berns egen teknologi. Her er flydende skum presset ind i en form, for at gøre hjelmen mere robust samtidig med at vægten kan holdes på et minimum. Hjelmen er certificeret til brug for både cykling og skateboarding.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 499 DKK

249 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)På lager (1-2 dages leveringstid)FarveBlå
ModelStreet
FormålHverdag og sport
MærkeBern
AldersgruppeBørn og junior
CE-godkendtJa (EN 1078 mærket) og CPSC
Vægt317 gram
StilSkater
Størrelse48-54 cm
Luftindtag7 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeJa
NakkespændingEz-fit
ReflekserNej
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Sort Nino cykelhjelm m/ flip visir fra Bern
  • Satin Seaglass Polka Dot Nina cykelhjelm m/ flip visir fra Bern
  • Sort Heist Brim skihjelm m/ visir fra Bern - 530g
  • Matte Grey Watts Mips kombineret cykel- og skihjelm m/ visir fra Bern - 530g